A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az új generáció

Az idei müncheni Fespa kiállításon a Liyu németországi disztri­bútora volt a házigazda. Standjukon bemutatták a Liyu új gene­rációs Platinum sorozatának nyomtatóit.

A német disztribútor standján természetesen helyet kapott a magyar forgalmazó is, akik örömmel várták a hazánkból szép számban érkező érdeklődő cégeket!

A Liyu megint remek termékeket ho­zott a kiállításra, ezért érdemes eze­ket mindjárt röviden bemutatnunk.

PLATINUM TEXTILE – Mert az idő pénz…!

Impresszív, modern kialakításával, 320 cm nyomtatási szélességével, akár 210 m2/óránkénti nyomtatási se­bességével, 2880 dpi felbontásával és 14 picoliteres cseppméretével ez a nyomtató képes fotóminőségű nyo­matokat készíteni olyan szövet anya­gokra, mint ágyhuzatok, függönyök, tapéták, székhuzatok, zászlók, asz­talterítők, pólók, és egyéb ruházati termékek.

PLATINUM PCT TEX

Ez a textilnyomtató szintén 320 cm nyomtatási szélességgel rendelkezik, 80 m2/óránkénti maximális nyomtatási sebesség mellett. Maximális felbontá­sa 2880 dpi, 1 picoliteres cseppméret­tel – elődeihez képest jóval gyorsabb, és még kiválóbb minőséget kínál.

PLATINUM KC UV

Ez a síkágyas UV LED szárítású nyomta­tó képes számos különféle alapanyag megmunkálására, akár 100 mm vastag­ságig, így gyárthatók vele promóciós, reklámanyagok, bútorok, egyedi deko­rációk, üvegek, textilek egyaránt. Nagy felbontásban és kiemelkedő minőség­ben képes nyomtatni, akár 2880 dpi-vel és 9-től 14 picoliteres cseppméretekkel. A quadro lokális vákuumnak köszön­hetően, amelyet kifejezetten ehhez a nyomtatóhoz fejlesztettek ki, a nyomta­tó munkaasztalára helyezett alapanyag biztosan nem mozdul el nyomtatás köz­ben, így fotóminőségű nyomatok ké­szíthetők 1 mm magasságból.

PLATINUM PCT LED – Környezet­barát, gyors és kimagasló minősé­gű nyomatok

Ezzel a tekercses nyomtatóval kiváló minőségű nyomatok készíthetők PVC, vinyl, backlit film, fotópapír, flex, textil anyagokra – 2880 dpi felbontásban.

PLATINUM PCT – Akár a Halálos iramban!

Akár a híres sorozatban Vin Diesel és Paul Walker – a félelmetes sebesség itt is garantált, a különbség csupán annyi, hogy itt a száguldásról nem agyon tuningolt verdák, hanem egy eco-solvent nyomtató kezeskedik. A Liyu Platinum PCT automata média mérő rendszerrel, LCD kontroll panel­lel, állítható helyi halogén lámpákkal, LED megvilágítású nyomtatási felüle­te, illetve automata tekercs ellenőrző­vel van ellátva. A készülékkel nyom­tathatók reklámanyagok, bannerek, billboardok, festékvásznak, one way vision anyagok, PVC borítással ellátott mesh anyagok, vinylex egyaránt.

És hogy mire képes egy Liyu nyomta­tó, ha megfelelően ambiciózus és kre­atív kezekbe kerül, arról részletesen írunk „DESIGNBOX– megvalósított álom” című cikkünkben. Sign

- Hirdetés -

Sign&Display