A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az LG a 2023-as IFA-n osztja meg vízióját a fenntartható életről

Az LG “A fenntartható élet mindenki számára öröm” tematijákú kiállítási standján mutatja be legújabb energiahatékonysági innovációit

Az LG Electronics (LG) a világ minden tájáról várja az érdeklődőket szeptember 1-5. között a 2023-as IFA kiállításon, ahol a vállalat bemutatja legújabb fejlesztéseit. A fenntartható élet mindenki számára öröm (Sustainable Life, Joy for All) témájú kiállítási standon a vállalat bemutatja az LG fenntartható településkoncepcióját, és hatékony, felhasználóbarát és fenntartható termékek és megoldások egész ökoszisztémáját prezentálja, amelyek mind hozzájárulnak egy jobb élet megteremtéséhez – mind a felhasználói oldalon, mind pedig a bolygónk szempontjából.

A 2023-as IFA látogatói a Messe Berlin 18-as csarnokában tekinthetik meg az LG standját, ahol megismerhetik a vállalat legújabb termékeinek fejlett, környezetbarát jellemzőit és funkcióit, illetve a vállalat fenntartható életre vonatkozó átfogó elképzeléseit.

Azok, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, a kiállítás nyitónapjától az LG Global YouTube-csatornán tekinthetnek meg egy, a vállalat standját bemutató videót.

- Hirdetés -

Sign&Display