A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az innováció beléjük gravírozódott

A GCC lézergravírozó- és vágógépgyártó az innováció egyik éllovasa. Az új S400 berendezésük magas technikai színvonalat képvisel, hiszen a kontrolált zárt hurkú nagy teljesítményű szervó motorjainak köszönhetően akár 3,5 m/másodperces sebességgel is képes dolgozni. A fejlesztést Barcs László, a TCN Kft. ügyvezető igazgatója mutatta be lapunknak.

„Az S400 lézergép számos felhasználási területen alkalmazható” – mutatja be egy példán keresztül Barcs László. „Többek közt egy elektromos autókban használatos elektromotorokat gyártó német cég alkalmazza ezeket a gépeket. Az elvárásuk az az, hogy egy gyártási folyamatba illesztve folyamatosan megszakítás és selejtmentesen állítsa elő a kívánt szigetelő alkatrészeket, az elvárt pontossággal a szigorú minőségi elvárásoknak megfelelően. A lézerforrás – a berendezés lelke – amerikai gyártmányú, ami nagyon pontosan kontrolálható stabil lézernyaláb előállítására alkalmas akár 40.000 üzemóra élettartama alatt. A korszerű csúcs technológiát alkalmazó GCC lézergravírozó és vágógépeihez a 2 év teljes körű garanciális illetve garancián túli szerviz hátteret a TCN kft biztosítja. MAXIMÁLIS PONTOSSÁG HOSSZÚTÁVON A GCC egy globális piacra gyártó cég, melyet 1989-ben alapítottak.

- Hirdetés -

A lézer gravírozógépek fejlesztésében és gyártásában eltöltött több mint 20 év tapasztalata tudása beépült a jelenleg piacon lévő termékeikbe. Berendezések széles választéka található a palettájukon, többek közt fólia vágó plotterek, lézergravírozók, lézerjelölők, lézervágók és különféle nyomdai finisherek. A GCC Ltd. székhelye és legfontosabb gyártó kapacitása Tajvanon található, dedikált forgalmazói jelen vannak a világ főbb pontjain, mint például az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában egyaránt. A biztos és gyors technikai támogatást a GCC Europe rotterdami szakemberei biztosítják.

Magyarországon a TCN Kft. értékesíti a GCC berendezéseit. A vállalat célja, hogy csúcsminőségű berendezéseket kínáljon az olyan különféle területeken dolgozó gyártóknak, akiknek fontos a magas minőség a megbízható hos – szútávon biztos gyártási háttér, a magas termelékenység és az alacsony szerviz költség.

A GCC termékeiről bővebb információt talál a www.tcnlaserlab.hu oldalon.

- Hirdetés -

Sign&Display