A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az Epson első síkágyas UV nyomtatója kiemelkedő nyomatminőséggel

A nyomdai szolgáltatók igényeinek megfelelve az Epson SureColor V7000 néven bemutatta első síkágyas UV nyomtatóját, amellyel kiváló minő­ségű kültéri sign termékek, promóciós termékek és sok más is nyomtatható.

Világos, színgazdag, tapintható nyo­mataival a kiemelkedően termelékeny SureColor V7000 nyomdagép a nyom­tatott képek új minőségét, a termelé­kenység és kényelem új fokozatát hoz­za el felhasználói számára. Az új Epson UV síkágyas nyomtató számos táblás anyag nyomtatására alkalmas, akár 7,62 cm vastagságig, ezáltal rugalmas, megbízható, belépő szintű megoldást kínál a síkágyas nyomtatási piacra.

A 10 színes UltraChrome UV festék­készlet magában foglalja a vörös, szür­ke, áttetsző fehér, illetve a megkapó lakk tintákat, melyekkel kiváló ered­ményekkel nyomtathatunk rengeteg különféle alapanyagra. A hagyomá­nyos síkágyas nyomtatókkal támasz­tott általános elvárásokat túlszárnyal­va, a SureColor V7000 képes színes, vagy 3 layeres nyomtatásra – mindezt minimális nyomtatás sebességbeli különbséggel, a beépített 8 Micro­Piezo nyomtatófejnek köszönhetően. A nyomtatófej elrendezést úgy tervez­ték meg, hogy képes legyen variálható cseppméretű és pontos nyomtatásra a világos, színes nyomatok elérése érde­kében. A nyomtatófejek új keringető rendszert is tartalmaznak a fehér fes­ték kezelésére a festék leülepedésé­nek és beszáradásának elkerülésére, és a fúvókák megkímélésére.

A könnyű használhatóságot szem előtt tartva a SureColor V7000 szá­mos funkciót tartalmaz, amelyek meg­könnyítik használhatóságát, ide ért­ve a regisztrációs tüskéket, amelyek megkönnyítik az alapanyag pontos elhelyezését, egy többzónás vákuum rendszert, amely biztosan a szükséges helyen tartja az alapanyagot, illetve automatikus anyagvastagság állítást, az akár 7,6 cm vastag anyagok kön­nyű befogadására. A SureColor V7000 csomagja magában foglalja az Epson Edge Print workflow szoftvert az Ado­be PostScript 3-al.

- Hirdetés -

Sign&Display