A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson AM-C400 és AM-C550 a legújabb áttörést jelentik az állófejes tintasugaras technológia méretcsökkentésében

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

A bevezetéssel az Epson már meglévő A4-es tintasugaras nyomtatócsaládja bővül, és ideális megoldást kínál a nagyobb nyomtatási mennyiséget igénylő felhasználóknak. A partnerek számára könnyen karbantartható, nyereséges megoldást jelentenek, ezzel támogatva a fenntarthatósági törekvéseket.

Nagy nyomtatási és szkennelési sebességgel (nyomtatásnál akár 55 oldal/perc, beolvasásnál 100 oldal/perc), nagy papírkapacitással és akár 31 500 oldalas nagy kapacitású tintapatronokkal büszkélkedhet, így mindkét nyomtató fokozott termelékenységi előnyöket biztosít; a továbbfejlesztett színes érintőképernyős felhasználói felületnek köszönhetően pedig a kezelés gyors és egyszerű.

A kialakításukhoz használt „C” alakú papírútnak köszönhetően a nyomtatók helyigénye csökkent, így kategóriájukban a legkisebbek közé tartoznak, és ideálisak olyan környezetben, ahol nagy megbízhatóságú, termelékeny eszközre van szükség, de a hely korlátozott.

Tőrös Gáspár, az Epson Europe magyarországi képviselője szerint: „A termékcsalád bevezetésével megszüntetjük a termékkínálatunkban lévő űrt, és a teljes irodai tintasugaras termékcsalád előnyeit kínálhatjuk. Ezek az A4-es modellek kibővítik AM-C családunkat, és az AM-C A3-as modellekhez hasonló szintű lenyűgöző termelékenységet biztosítanak, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva a megosztott felhasználói felületnek köszönhetően, de kisebb helyigénnyel.”

A nagy nyomtatási sebesség, a megbízhatóság és a kis helyigény párosul az Epson hőmentes tintasugaras nyomtatóktól elvárt alacsony energiafogyasztással és hulladékmennyiséggel, amely tovább támogatja a fenntarthatósági törekvéseket, és meggyőző alternatívát kínál a hagyományos lézernyomtatókkal szemben.

Epson

- Hirdetés -

Sign&Display