A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az EngView Systems

Az EngView Systems egy szoftverfejlesztő cég, amely a CAD / CAM rendszereket és megoldásokat, méréstechnikai és alumínium megmunkálást segítő szoftvereket fejleszt.

A cég 1999-ben alakult azzal a cél­lal, hogy innovatív technológiá­kat alkalmazzon gyakorlati mér­nöki problémák megoldásában. Az indulás után néhány év kellett csupán ahhoz, hogy az Engview világviszony­latban is vezető pozícióba kerüljön a csomagolás és a POP / POS megjelení­tő szoftverek szolgáltatójaként.

Az EngView Systems üzleti stratégi­ájának központi eleme a csomago­lás- és POP/POS tervező szoftverek, a szoftveres, geometria alapú mérés és minőségellenőrzés, valamint az alumínium extrúziós ágazat szoftve­reinek fejlesztése.

Engview- csomagolástervező és POP/ POS display tervező szoftver

Az Engview csomagolástervező szoft­vere, az EngView Package & Display Designer Suite egy CAD/ CAM rend­szer, elsősorban táblás alapanyagokból – karton, hullámkarton, műanyag leme­zek, habosított anyagok – készülő cso­magolások tervezéséhez.

Az Engview előre telepített könyvtára több mint 1500 parametrikus karton és hullámkarton design- t tartalmaz, emellett komplex, méretezhető terve­ket merev lemezekhez. Az adatbázis­ban természetesen az ECMA és FEFCO standardok is megtalálhatók, sok egyéb, egyedi minta mellett.

Minden paraméteres design az Engview CAD felületén kívül egy plug-in segítsé­gével megnyitható Adobe Illustrator programban is és egyedi tervek alapjául szolgálhat. Az előre definiált 3D model­lek részei a paraméteres terveknek és segítik a tervezőt, hogy a módosításo­kat azonnal ellenőrizni tudja.

A 3D Presenter modul, az Engview CAD szoftverének egyik leginnovatívabb eleme. A modul csomagolások prototí­pus tervezésével, realisztikus, 3D-s mo­dellezéssel segíti a felhasználót.

A 2D struktúra és a 3D előnézetek szinkronizálása rendkívül pontos, így a modul képes kiküszöbölni a grafikai anyagból származó hibákat. Ez lehető­séget biztosít arra, hogy az összetett szerkezetek tervezése mellett a modul kiválóan alkalmas a kész tervek bemu­tatására. E célból a 3D Presenter mo­dul számos befejező effektet tartal­maz, többek között fóliázás, lakkozás, dombornyomás.

A valósághű prototípusok egyszerűen exportálhatók 3D pdf fájlokba.

- Hirdetés -

Sign&Display