A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az EngView Systems

Csomagolás és POP/POS display tervező szoftver

Az EngView Systems CAD/CAM rendszereket és megoldásokat, méréstechnikai és alumíniummegmunkálást segítő szoftverfejlesztő cég. 1999-ben alakult azzal a céllal, hogy innovatív technológiákat alkalmazzon gyakorlati mérnöki problémák megoldásában. Az indulás után néhány év kellett csupán ahhoz, hogy az EngView világviszonylatban is vezető pozícióba kerüljön a csomagolás és a POP/POS megjelenítő szoftverek szolgáltatójaként.

Az EngView Systems üzleti stratégiájának központi eleme a csomagolás- és POP/POS tervező szoftverek, a szoftveres, geometriai alapú mérés és minőségellenőrzés, valamint az alumínium- extrúziós ágazat szoft­vereinek fejlesztése.

ENGVIEW – CSOMAGOLÁSTERVEZŐ ÉS POP/POS DISPLAY TERVEZŐ SZOFTVER

Az EngView csomagolástervező szoftvere, az EngView Package & Display Designer Suite egy CAD/ CAM rend­szer, elsősorban táblás alapanyagokból – karton, hul­lámkarton, műanyaglemezek, habosított anyagok – ké­szülő csomagolások tervezéséhez. A jelenleg elérhető, legfrissebb verzió, az EngView 7 kibővített doboz- és display-adatbázissal áll a felhasználók rendelkezésé­re. Az előre telepített könyvtárakban több mint 1500 parametrikus karton- és hullámkarton-design, komp­lex, méretezhető tervek merev lemezekhez, valamint display-terv található. Az adatbázisban természetesen az ECMA és FEFCO standardok is megtalálhatók, sok egyéb, egyedi minta mellett.

Minden paraméteres design az EngView CAD felüle­tén kívül egy plug-in segítségével megnyitható Adobe Illustrator programban is, és egyedi tervek alapjául szolgálhat. Az előre definiált 3D modellek részei a paraméteres terveknek, és segítik a tervezőt, hogy a módosításokat azonnal ellenőrizni tudja, a dobozterv térbe helyezésével és hajtogatásával. A 3D Presenter modul az EngView CAD szoftverének egyik leginnova­tívabb eleme.

A modulcsomagolások prototípus tervezésével, realisztikus, 3D-s modellezéssel segítik a felhasználót. A 2D struktúra és a 3D előnézetek szinkronizálása rend­kívül pontos, így a modul képes kiküszöbölni a grafikai anyagból származó hibákat. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy az összetett szerkezetek tervezése mellett a mo­dul alkalmazásával a már kész tervek bemutathatók és animálhatók legyenek. E célból a 3D Presenter modul számos befejező effektet tartalmaz, többek között fó­liázás, lakkozás, dombornyomás munkafolyamatához.

A valósághű prototípusok egyszerűen exportálhatók 3D pdf fájlokba, melyeket a megrendelő egyszerű pdf olvasóval nyithat meg.

Online szoftverbemutatóhoz és a demo program letöltéséhez kérje kollégáink segítségét:

E-mail: info@unimark.hu
Telefon: +36(1) 208 3888

A www.unimark.hu oldalon is regisztrálhat online bemutatóink egyikére!

- Hirdetés -

Sign&Display