A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az első Pantone akkreditált Eco-Solvent nyomtató

Epson SureColor SC-S80610 – Manapság azon elvárások egy nagyformátumú ECO Solvent digitális nyomtatóval szemben, mint a kiváló nyomatminőség, gyors, és megbízható működés, tartós kültéri nyomatok – tulajdonképpen alapvetőnek számítanak. Mivel lehet vajon kitörni a szoros mezőnyből? Az EPSON-nak erre a kérdésre is volt válasza: minden, manapság elvárt tulajdonsága mellett az új SureColor SC-S80610es készülék egyedülállóan rendelkezik Pantone akkreditációval!

De vajon mit is takar mindez? Ne fárassza magát felesleges google kereséssel – mi azonnal megadjuk a választ!

Az Epson tavaly év elején mutatta be új, professzionális kültéri oldószeres nagyformátumú nyomtatócsaládját. A japán vállalat széleskörű piackutatásaira, felhasználói visszajelzésekre és tesztekre alapozva fejlesztette ki az új SureColor SC-S sorozatú készülékeket, amelyekkel a felhasználók precíz és igényes kül és beltéri anyagokat készíthetnek. A kivételes szervizszolgáltatással és támogatással rendelkező termékcsalád hosszabb üzemidőt biztosít segítve a vállalkozások hatékonyságának növelését.

A nyomtatók (SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610) minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta a problémamentes működés és a professzionális minőségű nyomatok érdekében. A termékcsalád kiemelkedő teljesítményt biztosít a nyomathordozók széles választékán, az egyszerű reklámfeliratoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig.

Az SC-S sorozat tervezése során minden a felhasználói élmény továbbfejlesztéséről szólt. A telepítés gyors és egyszerű, miután pedig beindult a nyomtatás, a nagy áttetsző panelen keresztül jól látható a nyomtatási terület és a LED világításnak köszönhetően nyomtatás közben könnyen megfigyelhetők a készülő nyomatok.
Mivel a felhasználók számára a hatékonyság mindennél fontosabb, ezért a termékcsalád számos olyan funkcióval rendelkezik, amely folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt biztosít, például az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaköd visszagyűjtő rendszer.

A teljes készülékcsaládból mi most a SureColor SC-S80610 készüléket emeljük ki – joggal, hiszen mindazon remek tulajdonságain kívül, amelyek a készülékcsalád összes tagját jellemzik, ez a készülék mégis kiemelkedik, hiszen hivatalosan is rendelkezik a PANTONE akkreditációjával!

SureColor SC-S80610 – Az első Pantone akkreditált Eco-Solvent nyomtató
A SureColor SC-S80610-es EcoSolvent nyomtatóját olyan nagy igényű alkalmazásokhoz fejlesztették ki, ahol a színteljesítmény kulcsfontosságú! A narancs, a vörös, a fehér vagy akár az ezüst színkomponensek alkalmazása a felhasználók számára lehetőséget biztosít a kiváló minőségű nagy formátumú nyomatok előállítására. Ráadásul, ez az első Eco-Solvent készülék, amely Pantone akkreditációt kapott!

De mit is jelent ez pontosan?
Az EPSON SureColor-S80610-es már hivatalosan is rendelkezik a PANTONE akkreditációjával mely tanúsítja, hogy a nyomtató a PANTONE színeket akár 98,2% pontosággal képes lefedni.

Az Epson SureColor SC-S80610 készülék legfontosabb jellemzői:

Pontosság
Páratlan pontosságú nyomtatás a kifinomult, kategóriaelső nyomathordozó-kezelési rendszernek köszönhetően. Mindez fejlett automatikus feszítésvezérlővel (AD-ATC), nagy átmérőjű adagoló görgőkkel és antisztatikus, rugalmas nyomógörgőkkel párosul az optimális nyomathordozó továbbítás és a pontosság érdekében.

Minőség
A legújabb dupla Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát alkalmazó SC-S80610 kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatokat hoz létre. Az új összetételű, piros tintával ellátott Epson UltraChrome GS3 segítségével a felhasználók nagyon pontos színreprodukciót érhetnek el. A kiváló minőségű „Precision Dot” módnak köszönhetően a különböző nyomathordozókon még jobb minőségben nyomtathatunk.

Szélesebb színtér
Az EPSON SureColor-S80610 9/10 színt tartalmazó tintakészlete kivételesen éles nyomatok készítésére alkalmas az EPSON UltraChrome GS3 tinták segítségével.

Hatékonyság
Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaködgyűjtő rendszer biztosítja a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt. Az SureColor-S széria tintaáramlás-szabályozója a tinta állapotának optimalizálásával biztosítja a folyamatos nyomtatási minőséget.

Szerviz és támogatás
Az Epson a kétéves alapgaranciával arra az esetre is felkészült, ha probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az Epson kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre.

Lényeges jellemzők:

 • Precíz és pontos nyomtatás 1.440 x 1.440 dpi nyomtatási felbontás
 • Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
 • CMYK+LC+LM+Orange opciók
 • Kiváló eredmények
 • A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott
 • UltraChrome GS3 tinták
 • Kreatív alkalmazások széles köre
 • Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
 • A hatékonyság maximalizálása
 • Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
 • Egyedülálló szerviz és támogatás
 • Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

- Hirdetés -

Szólj hozzá
Sign&Display