A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az eddigi leggyorsabb imagePROGRAF nyomtató

A szűk határidők mellett dolgozó gyors tempójú vállalkozások számára az új Canon imagePROGRAF TZ-30000 sorozat a nagy sebességű nyomtatást, megannyi fejlett funkcióval ötvözi a folyamatos termelékenység és hatékonyság érdekében. A kiváló hordozókezeléssel és nagyszerű alkalmazások tárházával, köztük CAD / GIS rajzok, látványtervek, térképek és poszterek előállításának lehetőségével ez a robusztus nyomtató ideális választás az építészeti, a mérnöki, az építőipar, a gyártás, valamint a professzionális nyomtatási szolgáltatók és fénymásoló üzletek számára. A még hatékonyabb munkafolyamatok elérésének érdekében a multifunkcionális imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 a nyomtatót egy precíziós szkennerrel integrálja egyetlen eszközzé.

 Maximális teljesítmény minimális állásidő

Ez a négy A1 CAD oldal / perc sebességgel nyomtató legújabb modell a leggyorsabb az imagePROGRAF sorozatban. A 700 ml-es nagy kapacitású tintatartályokkal és a két tekercses adagolással maximalizálja a termelékenységet és minimalizálja az állásidőt.  Kényelmesen kezeli a havi 300 – 500 négyzetméter közötti terhelési mennyiséget, támogatva a Direct Print Plus munkafolyamat-kezelő szoftverrel, és egy nagy kapacitású lerakóval, amely akár 100 A0 tárolására alkalmas.

A maximális termelékenység érdekében úgy tervezték, hogy ez a nyomtató „hot swap” hordozótekercsekkel és tinta tartályokkal rendelkezik, ezzel kategóriájában az első rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyomtatás közben feltöltsék a médiát és a tintát. Az intelligens tekercsadagoló a hordozó betöltéséből fakadó hibákat megszünteti; a felhasználó egyszerűen beteszi a tekercset az adagolóba, a többit pedig a nyomtató elvégzi. Attól a pillanattól kezdve, hogy a nyomtatás gombra kattintanak, az első A1 CAD nyomtatás 19 másodpercen belül a felhasználó kezében lehet.

A CPP nyomtató meghajtó és a CPP Publisher Select munkakilövő alkalmazás segítenek a hatékony nyomtatásban, csökkentve a nyomtatási hibákat, a nyomtatás előtt figyelemmel kísérve a hordozó szélességét és a rendelkezésre álló mennyiségét.

Kivételes Canon nyomtatási minőség

Az új nyomtató a Canon kiváló LUCIA TD tintatechnológiáját alkalmazza, amely kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé a CAD rajzoktól a térképeken át a plakátokig sokféle bevonatos és bevonat nélküli hordozón. A finom fekete vonalak és szövegek világosan és minimális szőrösödéssel reprodukálhatók még bevonat nélküli hordozókon is. Ezenkívül a tinták időjárásállósága miatt az élénk színek nem halványulnak el, még akkor sem, ha olcsó, normál tintasugaras papírt használunk.

- Hirdetés -

Fejlett dizájn és biztonság

Helytakarékos, ergonomikus tervezés azt jelenti, hogy az olyan műveletek, mint a tintatartály és az hordozótekercsek cseréje az imagePROGRAF TZ-30000 elülső oldaláról történik, miközben az elkészült nyomatokat is a készülék tétjéről gyűjthetök össze.

Az MFP Z36 modell még nagyobb funkcionalitást kínál kisebb alapterületen, köszönhetően a kiváló minőségű, többfunkciós szkenner kettős LED fényforrásos rendszerének. Ez az MFP modell könnyen telepíthető és különösen alkalmas kisebb irodaterületekre. A nagy állítható pozíciójú érintőképernyő, könnyen használható előnézeti funkciókkal és gazdag képszerkesztő képességgel.

Az optimális biztonság érdekében minden fájladat törölhető a merevlemezről, miután minden nyomtatási feladat befejeződött, és az opcionális PIN-kód és az interfész biztonság felhasználható az illetéktelen hozzáférés megakadályozására.

Komment az új imagePROGRAF TZ-30000 sorozat bevezetéséhez, Junichi Wachi, a Canon Europe LFP EMEA igazgatója:

Az új imagePROGRAF TZ-30000 sorozat fejlesztése során számos tipikus problémát kívántunk megoldani az alsó kategóriájú LED-plotterek felhasználói számára. Ez a teljes funkcionalitású nyomtató biztosítja a termelékenységet és a hatékonyságot, csökkenti a széles formátumú nyomtatási időt, és segíti az ügyfeleket a legszigorúbb határidők teljesítésében. Biztos vagyok benne, hogy az imagePROGRAF családnak ez a legújabb tagja emeli a mércét az ügyfelek számára, és megfelel minden olyan vállalat növekvő igényeinek, amelyek korszerű, problémamentes szélesformátumú nyomtatásra van szüksége.”

Az új imagePROGRAF TZ-30000 és imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 2021 májusától kapható lesz a Canon csatorna partnereitől. További információkért kérem látogasson el honlapunkra.

https://www.canon.hu/business-printers-and-faxes/plotters/

- Hirdetés -

Sign&Display