A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az eddigi leggyorsabb imagePROGRAF nyomtató

A szűk határidők mellett dolgozó gyors tempójú vállalkozások számára az új Canon imagePROGRAF TZ-30000 sorozat a nagy sebességű nyomtatást, megannyi fejlett funkcióval ötvözi a folyamatos termelékenység és hatékonyság érdekében. A kiváló hordozókezeléssel és nagyszerű alkalmazások tárházával, köztük CAD / GIS rajzok, látványtervek, térképek és poszterek előállításának lehetőségével ez a robusztus nyomtató ideális választás az építészeti, a mérnöki, az építőipar, a gyártás, valamint a professzionális nyomtatási szolgáltatók és fénymásoló üzletek számára. A még hatékonyabb munkafolyamatok elérésének érdekében a multifunkcionális imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 a nyomtatót egy precíziós szkennerrel integrálja egyetlen eszközzé.

 Maximális teljesítmény minimális állásidő

Ez a négy A1 CAD oldal / perc sebességgel nyomtató legújabb modell a leggyorsabb az imagePROGRAF sorozatban. A 700 ml-es nagy kapacitású tintatartályokkal és a két tekercses adagolással maximalizálja a termelékenységet és minimalizálja az állásidőt.  Kényelmesen kezeli a havi 300 – 500 négyzetméter közötti terhelési mennyiséget, támogatva a Direct Print Plus munkafolyamat-kezelő szoftverrel, és egy nagy kapacitású lerakóval, amely akár 100 A0 tárolására alkalmas.

A maximális termelékenység érdekében úgy tervezték, hogy ez a nyomtató „hot swap” hordozótekercsekkel és tinta tartályokkal rendelkezik, ezzel kategóriájában az első rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyomtatás közben feltöltsék a médiát és a tintát. Az intelligens tekercsadagoló a hordozó betöltéséből fakadó hibákat megszünteti; a felhasználó egyszerűen beteszi a tekercset az adagolóba, a többit pedig a nyomtató elvégzi. Attól a pillanattól kezdve, hogy a nyomtatás gombra kattintanak, az első A1 CAD nyomtatás 19 másodpercen belül a felhasználó kezében lehet.

A CPP nyomtató meghajtó és a CPP Publisher Select munkakilövő alkalmazás segítenek a hatékony nyomtatásban, csökkentve a nyomtatási hibákat, a nyomtatás előtt figyelemmel kísérve a hordozó szélességét és a rendelkezésre álló mennyiségét.

Kivételes Canon nyomtatási minőség

Az új nyomtató a Canon kiváló LUCIA TD tintatechnológiáját alkalmazza, amely kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé a CAD rajzoktól a térképeken át a plakátokig sokféle bevonatos és bevonat nélküli hordozón. A finom fekete vonalak és szövegek világosan és minimális szőrösödéssel reprodukálhatók még bevonat nélküli hordozókon is. Ezenkívül a tinták időjárásállósága miatt az élénk színek nem halványulnak el, még akkor sem, ha olcsó, normál tintasugaras papírt használunk.

Fejlett dizájn és biztonság

Helytakarékos, ergonomikus tervezés azt jelenti, hogy az olyan műveletek, mint a tintatartály és az hordozótekercsek cseréje az imagePROGRAF TZ-30000 elülső oldaláról történik, miközben az elkészült nyomatokat is a készülék tétjéről gyűjthetök össze.

Az MFP Z36 modell még nagyobb funkcionalitást kínál kisebb alapterületen, köszönhetően a kiváló minőségű, többfunkciós szkenner kettős LED fényforrásos rendszerének. Ez az MFP modell könnyen telepíthető és különösen alkalmas kisebb irodaterületekre. A nagy állítható pozíciójú érintőképernyő, könnyen használható előnézeti funkciókkal és gazdag képszerkesztő képességgel.

Az optimális biztonság érdekében minden fájladat törölhető a merevlemezről, miután minden nyomtatási feladat befejeződött, és az opcionális PIN-kód és az interfész biztonság felhasználható az illetéktelen hozzáférés megakadályozására.

Komment az új imagePROGRAF TZ-30000 sorozat bevezetéséhez, Junichi Wachi, a Canon Europe LFP EMEA igazgatója:

Az új imagePROGRAF TZ-30000 sorozat fejlesztése során számos tipikus problémát kívántunk megoldani az alsó kategóriájú LED-plotterek felhasználói számára. Ez a teljes funkcionalitású nyomtató biztosítja a termelékenységet és a hatékonyságot, csökkenti a széles formátumú nyomtatási időt, és segíti az ügyfeleket a legszigorúbb határidők teljesítésében. Biztos vagyok benne, hogy az imagePROGRAF családnak ez a legújabb tagja emeli a mércét az ügyfelek számára, és megfelel minden olyan vállalat növekvő igényeinek, amelyek korszerű, problémamentes szélesformátumú nyomtatásra van szüksége.”

Az új imagePROGRAF TZ-30000 és imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 2021 májusától kapható lesz a Canon csatorna partnereitől. További információkért kérem látogasson el honlapunkra.

https://www.canon.hu/business-printers-and-faxes/plotters/

- Hirdetés -

Sign&Display