A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Az audiovizuális iparág legjava az ISE 2019-en

Minden kapcsolat, amire csak szükségünk lehet, a világ legnagyobb rendszer integrációs kiállításán! Az Integrated Systems Europe kiállítás 2019-es eseménye lesz a legnagyobb a show eddigi történetében – több kiállítóval, nagyobb kiállítási felülettel, több látogatóval és több rendezvénnyel, mint ezidáig valaha.

Az ISE 2019-es kiállítást az amszterdami RAI vásárközpontban rendezik meg 2019. február 5-8 között, azaz keddtől péntekig, néhány konferenciára és a megnyitó beszédre azonban már február 4-én hétfőn este sor kerül. Az öt nap alatt több mint 80.000 regisztrált látogatót vár majd az 1.300 kiállító cég. A kiállítási felületek iránt folyamatosan növekvő igény kiszolgálására, újfent 15 csarnok szerepel majd az esemény térképén, továbbá az 5. csarnokot méretének egy harmadával megnövelik.

A szervezők igyekeznek segíteni a látogatóknak abban, hogy könnyen megtalálják az őket leginkább érdeklő termékeket, szolgáltatásokat és cégeket – ezért az alábbi hat Technológiai Zónára osztották fel a kiállítás területét: Audio és Élő események, Digital Signage és Digitális Out of Home megoldások, Oktatási technológiák, Lakossági megoldások, Okos épületek, Egységes kommunikáció. Az ISE 2019 oktatási és konferencia programját a ’Tanulni, felfedezni és inspirálódni’ mottó jegyében szervezik. Az ISE történetében első alkalommal lép ki a RAI kiállítási központ területéről: a közelben található ötcsillagos Okura Hotel lesz a házigazdája négy napon belül 5 különféle konferenciának. A konferenciák napjain ingyenes shuttle buszok szállítják az érdeklődőket a RAI és az Okura Hotel között.

Az XR Summit konferencia az Augmented, Virtuális és Mixed Reality technológiák legfontosabb újdonságait, B2B megoldásait, és üzleti lehetőségeit hivatott feltérképezni.

A Digital Signage ISE konferencia keretében páratlan betekintést nyerhetünk a digital signage iparág legkiemelkedőbb, leg ellentmondásosabb és legismertebb szereplőinek stratégiájába, illetve az iparág fejlődési irányaiba.

Az új, félnapos Digitális Mozi Summit konferencia, amelyet a Digital Cinema Report-al közösen rendeznek, bemutatja a digitális technológia forradalmi fejlődését és a fi lmek gyártási, disztribúciós folyamatait, illetve az általuk kínált élmény hatást.

További új esemény az ISE 2019-en az egész napos HTNG Summit ISE konferencia, amely hotel és vendéglátási technológia aktuális kérdéseit és legmodernebb technológiáit mutatja be. A konferencia az ISE és az Újgenerációs Vendéglátási technológiáért létrejött kereskedelmi szövetség közös rendezésében valósul meg.

Az ISE pénteki napján kerül sor az AttractionsTECH by blooloop konferenciára, amely a különféle tematikus és szórakoztató parkok legújabb technológiáit, megoldásait és üzleti stratégiáit mutatja be.

A RAI központban a Smart Building konferencia immár kilencedik alkalommal tér vissza, most az ’Alakítsuk épületeinket okos épületté – építsünk okos épületeket’ mottó égisze alatt foglalkozik azzal a témával, miként tervezhetők át a már meglévő épületek okos technológiák befogadására, illetve miképpen alkothatjuk meg a legkifinomultabb és intelligens új épületeket. A Smart Building konferenciát hétfőn rendezik, melyet az ISE megnyitó beszéde követ majd. Az Olasz Connessioni audio márka által megrendezésre kerülő Audio Forum ismét összehozza a professzionális audio és installációs iparág képviselőit, mindezt koncentrálva az integrált technológiákra és munkafolyamatokra.

Az ISE társtulajdonos AVIXA két, egyenként félnapos ’What’s next’ azaz ’Mi következik’ konferenciát szervez, melyek keretében az audio-vizuális integrált élményt mutatja be a felsőoktatás és vállalkozási környezetekben. A kedd délutáni oktatási konferencia innovatív ötleteket és bevált gyakorlatokat mutat be az oktatási és közösségi terek tervezésében, amelyet az AVIXA, SCHOMS és EUNIS szervezetek közösen rendeznek meg.

Az AVIXA vállalkozási konferenciájára szerda délután kerül sor, amelyet ismét az AV User Group-al közösen valósítanak meg. E konferencia azt hivatott bemutatni, hogy a vásárlói élményre koncentrálva miként alkothatnak igazi értéket a vállalkozások.

Az AVIXA továbbá Flash Tracks címmel az ISE 2019 teljes időtartama alatt kínál ingyenes, 20 perc időtartamú oktatási szekciókat, kifejezetten az audiovizuális iparág képviselői számára – mindenféle tapasztalati szintet megcélozva – az iparág aktuális témaköreiben. Az ISE másik tulajdonosa, a CEDIA teljes fejlesztési programját prezentálja a vásár négy napja során. Azon látogatók számára, akik több különféle kurzusukon is részt kívánnak venni, praktikus megvásárolni egy All Access pass-t, amely minden eseményre belépést biztosít számukra.

A CEDIA standján 20 perces CEDIA Talks előadások keretében hallhatjuk az iparág legnagyobb szaktekintélyeinek gondolatait a feltörekvő trendekről és új technológiákról.

Újdonságként jelentkezik 2019-ben a Main Stage, azaz főszínpad a kiállítás 8-as csarnokában, amely egy speciálisan kialakított színházi és prezentációs teret takar. E helyszínen ingyenes előadásokat láthatunk az ISE, CEDIA, AVIXA és az AV Magazin szervezésében, számos különleges esemény mellett.

Az ISE 2019 péntek reggel fejeződik be a Záróbeszéddel, amely egyúttal informálja és szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A záróbeszédet tartó szónok személyét a szervezők hamarosan nyilvánosságra hozzák.

A RAI Amszterdam kiállítási központ látogatói számára immár egy új utazási lehetőség is rendelkezésre áll: az újonnan megnyitott, 52-es számú metróvonal mindössze 8 perc alatt a Centraal állomáshoz érkezik. A RAI bejáratától néhány méterre található Europaplein állomáson megálló vonatok a nap nagyrészében hat percenként közlekednek.

Az utazás- és szállásfoglalási lehetőségek már elérhetők, ráadásul az ISE partnerei exkluzív kedvezményekben részesülnek. A RAI hotelszervíz az ISE hivatalos szállás ügynöksége, akik minden vendég számára segítenek megtalálni az igényeinek megfelelő szállást – és rajtuk keresztül foglalva biztosan a legjobb árakat kapjuk. A kapcsolatteremtéshez egyszerűen elég e-mailt írnunk a hotelservices@ rai.nl címre, vagy felkeresnünk az ISE portálját a RAI alábbi weboldalán:  (https://book.raihotelservices. com/EventPortal/Information/ISE19/ WELCOME.aspx).

A már elérhető program a következő hetekben további érdekes kezdeményezésekkel bővül. A látogatók és kiállítók egyszerűen értesülhetnek a legfrissebb információkról az ISE RISE hírleveleiből, és decemberben megjelenő RISE magazinjából.

Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyvezető igazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokrétű és teljes körű programmal szolgálhatunk vendégeinknek a 2019. évi ISE kiállításon. A kiállítás napjai nagyon zsúfoltak, az első nap előtti hétfőtől egészen a pénteki záró délutánig. Alig várjuk, hogy újra megnyithassuk a rendszerintegrációs iparág otthonának kapuit és látogatóinkat minden idők eddigi legjobb ISE élményében részesíthessük.”

A 2019-es ISE regisztrációja már nyitva áll a www.iseurope.org weboldalon. Az eseményen történő regisztráció esetén a belépés díja 150 Euró, de a Sign and Display magazin olvasói INGYENESEN REGISZTRÁLHATNAK különleges meghívó kódunk használatával: 407038.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display