A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Angliát is meghódítják a Promethean interaktív táblái

A hirdetési piacon speciális audiovizuális megoldásokat kínáló Midwich megállapodást írt alá az interaktív iskolai táblákat és más oktatási célú kijelzőket már húsz éve forgalmazó Prometheannel, így az már az Egyesült Királyságban is terjeszkedhet.

Lee Harvis, a Midwich divíziós igazgatója hangsúlyozta:  „Továbbra is arra törekszünk, hogy az ügyfeleink világvezető termékekhez és a legjobb megoldásokhoz juthassanak hozzá, ezért izgatottan várjuk az együttműködést a portfóliónkhoz csatlakozó Prometheannel. Büszkék vagyunk rá, hogy minket választottak, és így egyedülálló támogatást nyújthatunk partnerünknek.”

Simon Port, a Promethean angliai és írországi vezetője ugyancsak lelkesen várja a közös munkát, ami őket is magasabb teljesítményre ösztönzi:

„Minden eddiginél jobban kell bizonyítanunk, hogy a legkiválóbb támogatást nyújtjuk ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk abban, hogy az együttműködés a Midwich-csel nemcsak fenntartja majd az eddigi lendületünket, hanem meg is erősíti azt.”

A Magyarországon is jelen lévő Promethean tehát újabb európai államban kezdi el terjeszteni interaktív iskolatábláit, amelyekből összesen kb. 1,6 milliót értékesített eddig, több mint száz országban. A kijelzőkhöz persze szoftvertámogatást is nyújt, de forgalmaz projektorokat, tanulói visszajelző készülékeket és más kiegészítőket is.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display