Új digitális nyomtatásra tervezett film az Avery Dennisontól

A vállalat először az ausztrál, új-zélandi és délkelet-ázsiai térség vállalkozásainak teszi elérhetővé, és azt várja tőle, hogy az ügyfelek gyorsan és egyszerűen készítsenek tartós grafikákat, falakra, járművekre – írta az Image Magazin.

Az új MPI 2904 Easy Apply™ egy sima, fényes, rugalmas vinilfólia, amelyet élénk színű, kiváló minőségű digitális nyomtatási teljesítményre terveztek, elsősorban kreatív alkalmazásokhoz, amelyek iránt csak közepes tartóssági követelményeket támasztanak a megrendelők. Ilyenek a kültéri signage-ek és falburkolatok vagy a bel- és kültéri reklámok, padlógrafikák, illetve az üzleti járműflották sík felületei, egyszerűbb ívei. Az Easy Apply mellé kiadták az Avery Dennison DOL 2960 Gloss és DOL 2980 Matte felületlaminátumokat is, hogy a felhasználók jobb kezelési hatékonyságot, kiváló minőségű grafikát tudjanak elérni.

David Newman, a vállalat grafikus megoldásokért felelős ázsiai-óceániai marketingmenedzsere kifejtette: „Mivel a hétköznapok lassan visszatérnek a világjárvány előtti kerékvágásba, az irodák és nyilvános terek egyre szívesebben öltenek magukra új, frissített külsőt.” Éppen ezért időzítették az év ezen időszakára az új termékek megjelenését: „Az MPI 2904 Easy Apply megbízható megoldást jelent belsőépítészek, tervezők épülettulajdonosok számára, hisz’ gyorsan és egyszerűen kezelhető termékkel tudnak dolgozni.”

Luke Parisella, az Image Box Group műveleti menedzsere elárulta, hogy a cégük az elsők között kezdte el alkalmazni az Avery Dennison új termékét, és azt tapasztalták, hogy látványos, sima printeket, majd igényes kivitelezést tudnak vele elérni.  Az pedig végképp hab a tortán, hogy szinte elsőre magabiztosan kezelték, különösebb felhajtás és idegeskedés nélkül. „Zökkenőmentes feladat volt, amit egy nagy ügyfél megrendelésére hajtottunk végre” – fűzte hozzá. Nem véletlen a könnyű kezelhetőség és simulékonyság: az Easy Apply™ egy formabontó ragasztótechnológiának köszönhetően levegőkivezető csatornákkal is rendelkezik, így gyakorlatilag kivezeti magából a buborékokat és a ráncokat.

Gábor János, Sign&Display