Avery Dennison – Supreme PPF védőfólia sorozat járművek felületvédelmére

Az Avery Dennison Graphics Solutions bemutatta három új védőfólia termékét, amelyek együttesen alkotják a márka Supreme PPF termékcsaládját. A fóliák megkímélik a felületeket a kőfelverődéstől, rovarfoltoktól, illetve az időjárás miatti deformálódásoktól, mindezzel egyidőben pedig kiváló egyedi megjelenést kölcsönöznek az autóknak.

A termékcsalád tagjai: a kristálytiszta, fényes Supreme PPF X5, a Supreme PPF Matt, és a Supreme PPF neo Black termékek.

A Supreme PPF X5 a termék kategória legkiemelkedőbb tagja, kimagaslóan fényes,165-micron vastagságú, ultra tiszta poliuretán film, a legfejlettebb XProof Plus technológiával. A védőfólia kiváló öngyógyuló képességekkel rendelkezik, illetve kiválóan ellenáll a szennyeződéseknek és cseppeknek. Nedvesség lepergető tulajdonsága által kiválóan ellenáll a víznek, foltoknak és kosznak, hő hatására működő öngyógyuló tulajdonsága azt jelenti, hogy a használat során keletkező karcolások könnyen eltűnnek a nap, motor, vagy külsőleg alkalmazott hő hatására.

A Supreme PPF neo Black egy erőteljes színű PPF film, egyedi poliuretán és tapadási technológiával, amely hibrid tulajdonságainak köszönhetően öngyógyuló és újra alkalmazható. Színe szinte teljes mértékben megegyezik az eredeti gyári autószínekkel, miközben megkíméli az autót a napi sérülésektől. Jellegzetes fekete színe, kifejezetten nagy pigment gazdagságú, és kiemelkedően fényes. A dekoratőrök kiváló különleges effektusokat alkothatnak általa.

Az Avery Dennison Supreme PPF matt film ugyanazt a kiemelkedő felületvédelmet kombinálja egy eltérő vizuális hatással. Ez a kiemelkedő minőségű poliuretán film egyértelműen a gyári idomokat védi.

A Supreme PPF neo Black és Supreme PPF Matt fóliákat egyaránt ellátták a legfejlettebb öngyógyuló fedőréteggel és egyaránt remek folt és sérülésálló tulajdonságokkal bírnak. A gyártó mindegyik termékre 3 év garanciát biztosít, míg a Supreme PPF X5 termékre ez a garancia 7 év.

További információ az Avery Dennison Supreme PPF filmekről az alábbi oldalon található: graphicsap.averydennison.com/supreme-ppf

Forrás: graphicsap.averydennison.com