SignExpo: Minden, ami a nyomtatástól a befejezésig szükséges

A Fortuna Digital 32 éves múlttal rendelkezik, s közel nyolc éve van jelen Magyarországon. Az elmúlt három évben óriási léptékben növekedett hazánkban a társaság. Főként széles formátumú nyomtatáshoz kínálnak gépeket, alapanyagokat és festéket, emellett erős a cég szervizes háttere is. Portfóliójuk rendkívül széles skálán mozog, a hőpréstől a 3D nyomtatóig minden megtalálható a termékeik közt. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Angyal Tamás, a Fortuna Digital Kft. ügyvezetője nyilatkozott magazinunknak.

„Arra törekedtünk, hogy ízelítőt mutassunk be a SignExpo – PPDexpo kiállításon a kínálatunkból. A HP legnagyobb síkágyas nyomtatóját – R2000 – is elhoztuk, amely a piacon egyedülálló ebben a kategóriában. Felvonultattuk a D.gen Teleios textilnyomó gépét, valamint az idei évtől általunk is forgalmazott Kongsberg gyártó egyik vágóberendezését. Továbbá a saját márkajelzésünk alatt futó laminálógépünket is megtalálhatták az érdeklődők a standunkon” – mondta Angyal Tamás.

A HP Latex R2000 a technológia minden előnyét magába foglalja, immár síkágyas kivitelben. A kopásállóságtól kezdve a fenntartható működésig megtalálhatók benne azok a tulajdonságok, amelyek egy korszerű reklámdekorációs vállalat működéséhez szükségesek.

„Teljes betekintést engedtünk az érdeklődőknek a folyamatba, azaz a nyomtatástól egészen a befejezésig megtalálhatták nálunk a korszerű megoldásokat. A digitális nyomda-, illetve a csomagolóipar összemosódását figyelhetjük meg, ezért is szükséges a vállalatoknak olyan gépekkel dolgozniuk, amelyek számos funkcióval, bő anyagfelhasználással és kiváló minőséggel gyártják a különböző termékek dekorációját. A kategóriájukban egyedülálló gépek mellett az alapanyag-kínálatban is a magas kvalitást kell megcélozni, a portfóliónkhoz tartozó FD média ezt hivatott elérni” – összegzi Angyal Tamás.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin