Fenntartható táblarendszer

A Timberstand egy újonnan fejlesztett, fenntartható, magas minőségű, a maga nemében egyedülálló táblarendszer. 50 milliméter vastag rétegelt nyírfalemezből készül, amelyet az FSC és PEFC ellenőrzött faanyag-előírásoknak megfelelően szállítanak, és Osmo olajos védelemmel látnak el; 300 milliméter széles és 5,3 kilogramm a súlya – írja a Sign up Date.

Ez egy szorítóalap, amely különböző anyagú, 10-12 milliméter vastagságú lapokat képes megtartani, például az edzett üveget is, és ha szükséges, egy posztert vagy egy levelet a két 5 milliméteres üveglap közé lehet rögzíteni, ami a helyén is marad.

A belső terek széles választékához tervezték, beleértve a recepciókat, konferenciaközpontokat, éttermeket, szállodai lobbikat, bemutatótermeket, marketingrészlegeket, múzeumokat, galériákat, repülőtereket és kiskereskedelmi tereket.  A rétegelt lemez igény esetén furnérozható is, és ha az ügyfél szeretné, lézeres gravírozás is készíthető; a lehetőségek végtelenek.

A nyírfából készült rétegelt lemez táblarendszer természetes felhasználása nyugtató hatású, és számos belső térhez illeszkedik, miközben a belső útjelző és tájékoztató táblák fontos részét képezi.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

Kövess minket a közösségi oldalainkon is:
Sign&Display Facebook,  Sign&Display Instagram,  Print&Packtech Facebook,  Print&Packtech LinkedIn