A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Akvizíció az amerikai reklámiparban

A Diane M. Hendricks Enterprises Inc. bejelentette, hogy létrejött a megállapodás a Federal Heath Sign Co. és a Marsh Global Holdings Ltd. között – írja a Sign of the Times.

Diane Hendricks, aki 13,7 milliárd dolláros vagyonával a leggazdagabb amerikai nőnek számított 2022-ben a Forbes szerint, központi szerepet játszott az akvizícióban. Diane részvényese és elnökségi tagja a Marsh Globalnak, emellett alapítója és tulajdonosa az ABC Supply Co.-nak, az Egyesült Államok legnagyobb tetőfedőanyag-nagykereskedőjének.

Az üzlet a Federal Heath Holdings és a Marsh Global közel 20 éves partnerségét követte. A március 31-én lezárult felvásárlás feltételeit nem hozták nyilvánosságra.

„Meggyőződésünk, hogy ez a lesz a legjobb vállalatunk és legfőképpen ügyfeleink számára” – szólalt meg Sid Rasnickot, a Federal Heath elnök-vezérigazgatója. „Az új struktúránk új képességekkel, stratégiai irányokkal és erőforrásokkal rendelkezik, így jobban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, részvényeseinket és alkalmazottainkat”.

„A Federal Heath és a Marsh Global egyesülése a közös jövőképünkön alapul” – tette hozzá William Marsh, a Marsh Global elnöke. „Azzal, hogy a Marsh egyedülálló stratégiáját, a fenntartható mérnöki és gyártási precizitáson keresztül megvalósuló környezettudatosságot ötvözzük a Federal Heath ügyfélszolgálatával és piaci ismereteivel, azzal akár a játékszabályokat is megváltoztathatjuk az iparágban.”

A Federal Heath gyártóüzemekkel és irodákkal rendelkezik az Egyesült Államokban, míg a Marsh Global az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kínában van jelen. A vállalat vízvezeték-, a HVAC&R- és az építőanyag-iparban gyártással és mérnöki tevékenységgel foglalkozik. A Federal Heath mellett a holding három másik egységet is felsorol portfóliójában: William Marsh & Co., Hong Kong Harbour Co. és Henry Group Industries.

Az üzlet létrejötte kétségkívül egy fontos eseménye az iparág történetének. A Marsh Global képes lehet úgy alakítani a piaci teret, hogy környezetbarát megoldásai és mérnöki innovációja meghatározó szerepet játsszon.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display