A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Aka Digital Média a megbízható alapanyag partner

Stabilitás és megújulás – a piac igényeire hallgatva

Örömmel tájékoztatjuk korábbi és új vásárlóinkat, hogy az Aka Digital Média Kft-nél megerősítettük, meg­újítottuk és számos új termékkel bővítettük termékportfóliónkat. A szublimációs textilek kategóriájában az egyik legerősebb és legrugalmasabb alapanyag kereskedőként – melynek hátterét törökországi saját gyárunk biztosítja – a 2020-as év pandémia által sújtott, nehéz időszakában számos magyar maszk gyártó számára szállítottunk alapanyagokat.

Emellett, reagálva vásárlóink igényeire, termékpalet­tánkra olyan textil alapanyagokat is felvettünk, ame­lyek kiválóan alkalmasak olyan lakástextilek és dekorá­ciós anyagok gyártására, mint párnák, táskák, zsákok, függönyök, asztalterítők és tapéták.

További két új termékünk: a nyomtatható textil töröl­közők, illetve kilépők/lábtörlők, a 2020-as év végén, il­letve az idei év elején kifejezetten nagy népszerűségre tettek szert vevőink körében. A legtöbb magyarországi gyártó nagyon elégedett ezen alapanyagok minőségé­vel, illetve nyomtathatóságukkal, amely egyértelműen a tapasztalt törökországi gyártási részlegünk munkájá­nak, illetve vevőközpontú értékesítési stratégiánknak köszönhető, amelyek együttesen segítettek bennün­ket abban, hogy a piac elvárásainak legmegfelelőbb ter­mékeket állítsuk elő. Végül, de semmiképp nem utolsó sorban, új, szublimációs nyomtatásra alkalmas backlit textilanyagaink szintén kiváló opciót kínálnak vásárló­ink számára.

Kifejezetten erős raktárkészlettel kezdtük meg a 2021- es évet a nyomtatható PVC molinó és ponyva termék­körben, amely anyagokat a Közel-Keletről importálunk. Folyamatosan képesek vagyunk kiszolgálni vevői meg­rendeléseinket még a szállítási nehézségek, illetve az egyre növekvő nyersanyag árak ellenére is. Öntött, la­minált, illetve blockout ponyvákból, mesh épületháló anyagokból, illetve PET film termékekből folyamatosan képesek vagyunk ellátni vásárlóink megrendeléseit.

Szintén komoly raktárkészletet tartunk olyan kültéri reklám és dekorációs alapanyagokból, mint a nyom­tatható öntapadó fóliák, plotterfóliák, autódekorációs fóliák, dibond és habosított PVC táblás anyagok, illetve LED modulok és a működtetésükhöz szükséges táp­egységek, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy ezekre a termékkategóriákra ismét megnövekszik a kereslet, amint az életünk lassacskán visszatér a rendes, meg­szokott kerékvágásba.

Tájékoztatjuk régi és új partnereinket, hogy alapanyag kínálatunk, raktárkészletünk és új termékeink mellett, igényeiket felmérve, hamarosan megkezdjük gyár­tó berendezések forgalmazását. Jelenleg is olyan pro­jektek véglegesítésén dolgozunk, amelyeket a tavalyi év végén kezdtünk el, és sikeres lezárásuk eredmé­nyeként várhatóan hamarosan megkezdhetjük szub­limációs nyomtatók, illetve szublimációs és UV nyom­tatókhoz alkalmazható kalenderek, illetve hőprések forgalmazását. Amint ezen folyamatokról hivatalos eredménnyel szolgálhatunk, azonnal tájékoztatni fog­juk partnereinket az új gépek technológiájáról, kapaci­tásukról illetve további fontos technikai részleteikről.

Addig is arra biztatjuk Önöket, bátran látogassanak el megújult weboldalunkra a www.akadgm.com címen, vagy kövessenek bennünket facebook, illetve instag­ram felületeinken, ahol naprakész információkat talál­nak új termékeinkről és technológiáinkról.

Jobb, egészségesebb, boldogabb és eredményesebb évet kívánunk mindenkinek!

AKA Digital Média Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 76-80.

+36 1 260 73 56
info@akadgm.com

- Hirdetés -

Sign&Display