A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ahol az innovációk találkoznak

Az ISE 2022 öt jól felszerelt csarnokban ad otthont a világ vezető technológiai beszállítóinak és szolgáltatóinak. A rendezvényen amellett, hogy felfedezhetjük és megérinthetjük a különböző megoldásokat, bepillantást nyer­hetünk a jövőbe is.

Az ISE Discovery Zone ad teret a fiatal, len­dületes cégeknek, valamint a nagy multi­nacionális vállalatoknak egyaránt. Ezen a helyen az igazi innovátorok gyűlnek össze, ahol az új technológiákat mutatják be.

A Discovery Zone kiállítói a következők lesznek: Drone Pixel by Ehang (Stand – 4A270), Rapidmooc (Stand – 4A266), Au­dioscenic (Stand 4A252), PhasedConnect (Stand 4A256), Convergent Design (Stand – 4A258), Streamit (Stand – 4A276), IMAGO (Stand – 4A288), inlea (Stand – 4A284), Pla­ceOS (Stand – 4A290).

A barcelonai városi tanács egy pavilonjá­ban tizenkét helyi AV-rendszerintegrátort és AV-val kapcsolatos vállalatot mutat be. Ezek közt megtalálható a katalán AV Cluster, amely­nek tagjai a teljes audiovizuális értékláncot felölelik. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy kapcsolatba lép­hessünk a helyi tehetségekkel, és ihletet merítsünk a helyi tanács közreműködéséből a lokációhoz tartozó vállalkozásokkal.

Az ACCIO katalán üzletfejlesztési ügynökség által tá­mogatott katalán pavilon a régió 30 vezető vállalatát mutatja be, amelyek termékeikkel és szolgáltatása­ikkal nemzetközi szinten is komoly potenciállal ren­delkeznek.

Az ISE kiállítást május 10-13-án rendezik meg Barcelonában.

Integrated System Europe

- Hirdetés -

Sign&Display