A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

aeoon DTG nyomtatók a CSH-Tól

A fennállásának 20. évfordulóját idén ünneplő CSH Kft – korábbi néven Centrum Servis Hungary – 2003 óta van jelen a magyar és szlovák piacok nyomdaiparral kapcsolódó szegmenseiben, mint nyomdaipari alapanyag- és nyomdagép beszállító. Három üzletágán keresztül 20. éve látja el a szitanyomással, tamponnyomással, digitális inkjet nyomtatás technológiákkal gyártó vállalkozásokat – a kisvállalkozóktól egészen az ipari mennyiségekben termelőkig – minőségi alapanyagokkal, segédanyagokkal, gépekkel, kiegészítő berendezésekkel, mely mellett nyomdaipari szaktanácsadást, szerviz szolgáltatást is biztosít. Szakmai múltjával és tapasztalatával, kiterjedt és jól működő kapcsolataival, valamint szakmailag hozzáértő csapatával dolgozik többek között a modern, nagy teljesítményű digitális direkt textilnyomtatók (DTG nyomtatók) hazai elterjesztésén, mely technológia kiváló fejlődési-és növekedési iránynak számít az eddig az analóg technológiát, a szitanyomást alkalmazó, textil-nyomtatást végző vállalkozások számára.

AEOON IPARI DTG DIREKT TEXTILNYOMTATÓK

A közvetlenül a kész ruházati termékre történő nyom­tatás (DTG – direct to garment rövidítése) a jelenlegi legmodernebb módja a kész ruházati termékek (pél­dául pólók, pulóverek, gyermekruházat stb.), textilből készült táskák és egyéb kiegészítők tartós és igényes dekorálásának, mely elődjét, az analóg technológiának számító szitanyomást kívánja hol kiegészíteni, hol pe­dig felváltani.

Az ipari szegmensbe pozícionált, kimagasló termelé­kenységre fejlesztett aeoon DTG direkt textilnyom­tatók gyártása Ausztriában történik. Az aeoon Tech­nologies azzal a küldetéssel kezdte meg működését 2011-ben, hogy a nagy volumenű DTG nyomtatást az ipari gyártási igényeknek megfelelően alakítsa. Már alapításuk évében – nagy érdeklődés mellett – bemu­tatták első prototípus DTG nyomtatójukat a hambur­gi FESPA-n (Európa legnagyobb nyomdaipari szakki­állításán). 2014-ben pedig bemutatták a nemzetközi piac számára a legelső Kyo DTG textilnyomtató szé­riát. És azóta már több száz aeoon DTG direkt textil­nyomtató installálás valósult meg világszerte!

AZ AEOON DTG NYOMTATÓKKAL ELÉRHETŐ VALÓDI ELŐNYÖK

Kimagasló teljesítmény és minőség

Legyen szó akár fotó minőségű nyomatokról vagy vé­kony vonalas grafikákról, az aeoon DTG-nyomtatók tökéletes azonossággal képesek azokat reprodukálni, verhetetlen gyorsasággal.

Nem hagynak magadra

Munkatársaiddal együtt széles körű képzést kaptok a nyomtatók üzemeltetésével és karbantartásával kap­csolatban technikusaiktól. Kérdések vagy problémák esetén elkötelezett szervizcsapatuk készséggel áll ren­delkezésetekre tanácsokkal és támogatással.

Ausztriában fejlesztve és legyártva

Megbízhatóság, magas minőség, innovatív techno­lógiák elérhető közelségben. Ausztriai gyártásukat modern bemutatótermük teszi teljessé, ahová Téged is szívesen látnak terméktesztelésekre, folyamataik megismerésére.

Fenntarthatóság

Nagyon komolyan véve a környezetvédelem ügyét, felelősségteljesen határozzák meg sok részterület új szabványait. Ebből kifolyólag a lehető legszorosabb együttműködést alakítják ki a helyi beszállítóikkal. Kizá­rólag GOTS® & ÖkoTex® tanúsítvánnyal rendelkező víz­alapú festékeket használnak, valamint folyamatosan minimalizálják nyomtatóik energiafogyasztását.

Könnyen kapcsolódnak

DTG-nyomtatóik minden eddiginél könnyebben csat­lakoztathatók olyan népszerű e-kereskedelmi szol­gáltatókhoz, mint a Shopify™, Shopware™ és az olyan közösségi média piacterekhez, mint az Instagram™, Facebook™.

Mindent egyetlen forrásból

Kínálatukban nem csak a DTG nyomtatókat találod meg: előkezelő gépeket, szárítókat, hőpréseket, stan­dard és egyedi méretű palettákat, hajtogató gépeket és előkezelő folyadékokat is – mindent, amire csak szükséged lehet a textilnyomtatáshoz és a termelé­kenység fokozásához.

ÉRDEMES BERUHÁZNI A DTG NYOMTATÁSBA?

A DTG előnyeinek, költségeinek és megtérülésének megértése

Az egyedi, személyre szabott ruházati cikkek a mai, fogyasztói igények által vezérelt e-kereskedelem korá­ban nagyon felkapott árucikknek számítanak. Ha meg­mutatnák másoknak az érdeklődési körüket, egy ügyet, amelyet támogatnak és amely mellett kiállnak, vagy ha egy csapatot támogatnak, esetleg egy márkát népsze­rűsítenek, az emberek igény szerint személyre szabott pólókat akarnak – de gyakran csak egyetlen darabot vagy kis mennyiséget.

Tudtad, hogy az Amazon átlagos nyomtatási példány­száma 1,1 póló mintánként? Valójában az egyszeri pél­dányok piaca gyorsabban növekszik, mint a nagyobb példányszámú (72 vagy több ruhadarabot jelentő) nyomtatási piac. A DTG-technológiával a gyorsabb munkafolyamatok révén elért időmegtakarítás több bevételi lehetőséget jelent.

Bár a digitális nyomtatás mindig magasabb pólónkénti és gyártási költségekkel jár, a beállás és a leszerelés megszűnik, ami összességében jelentősen csökkenti az időt és a költségeket.

Amennyiben többet szeretnél tudni az aeoon DTG nyomtatókról, a kínálatban elérhető berendezésekről vagy azok tulajdonságairól, keresd a CSH munkatársait.

csh.hu

info@csh.hu

+36 (23) 428 266

- Hirdetés -

Sign&Display