A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A versenyképesség megőrzése: ilyen gépekbe érdemes befektetni

A széles formátumú nyomtatási technológiák között számos előremutató megoldás látható. Viszont a kreativi­tás, ipari lépték és magas minőség kiválóan ötvöződik a Fujifilm fejlesztéseiben. Az Acuity sorozat kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik a piacon, hiszen a létrehozott termékek, a költséghatékony munka és a környe­zetbarát nyomtatás olyan lehetőségeket teremt, amelyek növelik a vállalkozások versenyképességét.

Magyarországon a Sericol Hungary Kft. forgalmazásá­ban kaphatók a Fujifilm Acuity sorozat berendezései. A magyar telephellyel, raktárral és szervizhálózattal rendelkező cég széleskörű megoldásokat kínál a széles formátumú nyomtatók területén. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a digitális nyomtatásban, valamint kiváló szerviz- és karbantartó szolgáltatásuk­kal biztosított a folyamatos és hatékony működés.

A KIVÁLÓSÁGHOZ KIVÁLÓ FESTÉK KELL

Az Acuity szériához tartozó nyomtatók kiváló képmi­nőséget produkálnak, s mindezt megbízható konzisz­tenciával teszik. A Fujifilm Uvijet festékei kiemelkedő teljesítményt nyújtanak különböző médiákon, bele­értve a hagyományos és speciális anyagokat is. Ezek a festékek optimalizálják a nyomtatási folyamatokat, növelik a termelékenységet és csökkentik a kör­nyezeti hatást – mindemellett fenntartható módon termelik az élénk színű kreatív anyagokat.

INNOVÁCIÓ ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A Fujifilm egyértelműen elkötelezett az innováció és a fenntarthatóság mellett, amelyet a nyomtatóik terve­zése és ezek gyártási folyamatai kiválóan tükröznek. Az Acuity sorozat energiahatékony működéssel és alacsony VOC-kibocsátású festékek használatával csökkenti a környezeti hatásokat, miközben az iparág legmagasabb minőségi normáit célozza meg. A gyártó továbbá rugalmasságot kínál a felhasználóknak, így lehetővé teszi számukra, hogy széleskörű alkalmazá­sokat hajtsanak végre – így az egyszerű poszterektől kezdve a komplexebb folyamatokat is magabiztosan elvégzik. Ez a sokoldalú megközelítés teszi lehetővé a vállalkozások számára, hogy látványos nyomatokkal emelkedjenek ki a versenyben, és egyedi, személyre szabott termékeket kínáljanak az ügyfeleiknek.

AZ ÜGYFÉL AZ ELSŐ

Az ügyfelek elégedettségére való törekvés a Fujifilm egyik alappillére. A piaci igények folyamatosan változ­nak, aminek a gyártónak minden esetben meg kell felelnie. A vállalat globális hálózatának köszönhetően olyan előnyöket biztosít, amelyek a folyamatosságot támogatják, azaz a felhasználók a lehető legtöbbet hozhatják ki a nyomtatóikból.

A FUJIFILM ERŐS FEJLESZTÉSEI

Acuity Prime Hybrid – kompakt, hatékony és elérhető

Az Acuity Prime Hybrid széles formátumú nyomtató a Fujifilm fejlesztése azon vállalkozások számára, akik megfizethető minőséget szeretnének a műhelyükbe. Ez a LED UV berendezés képes a merev és tekercses anyagokkal is dolgozni. A nyomtató kialakításánál arra ügyelt a gyártó, hogy a nyomtatófej- rendszer meghibásodásának lehetőségét minimalizálja – ennek érdekében például létrehozta az automata karbantartó rendszerét –, de ide tartozik a kiváló szoftveres megoldás is.

Másik kiemelkedő tulajdonsága, hogy akár 141 négyzetméter/óra sebességgel is képes nyomtatni. A berendezést négyzónás vákuumrendszerrel látták el, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű média­pozicionálást. Emellett olyan biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyekkel jelentősen csökkenthető a meghibásodások száma, így például ütközésvédelem­mel látták el, valamint egy olyan megoldással, amely­nek köszönhetően redukálódik a média felületén a statikus elektromosság.

Az Acuity Prime Hybrid ideális választás lehet azok számára, akik egy sokoldalú, magas minőségű nyomtatót keresnek, amely képes kezelni a különféle média típusokat és alkalmazásokat, miközben kiemel­kedő nyomtatási sebességet és minőséget kínál.

Acuity Ultra Hybrid – Az intelligens munkatárs

Az Acuity Ultra Hybrid LED széles formátumú nyom­tató már 2022-től kapható a Sericol Hungary Kft. forgalmazásában. A Blueprint koncepció részeként helyezték forgalomba az Acuity Ultra Hybrid LED nyomtatót, amely egy 3,3 méteres csúcskategóriás berendezés, magas minőségű nyomtatással merev és rugalmas anyagokra egyaránt. A maximális sebes­sége elérheti a 218 m2/órát, és akár 1200 ×1200 dpi felbontást produkál.

Az Acuity Ultra Hybrid LED kombinálja a rendkívül magas minőséget és a gyors megtérülést.

Az Acuity Ultra Hybrid LED olyan asztalfelülettel rendelkezik, amely minden médiatípust támogat, miközben azok könnyen pozicionálhatók. A kiváló rögzítőmechanizmusnak köszönhetően a gép, vala­mint az alapanyag is védett a sérülésektől, továbbá a nyomtatás során a terveknek megfelelő elhelyezke­dést biztosít.

A berendezés intelligens vákuumvezérlő rendszerrel rendelkezik, amely a hordozó szélessége alapján automatikusan bekapcsolja a nyomtatási feladathoz szükséges zónákat, a motor teljesítménye pedig folya­matosan optimalizálódik az adott hordozó biztonsá­gos rögzítéséhez.

Sericol Hungary Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display