A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A vásári fények egyre népszerűbbek! Miért érdemes használni ezeket?

A vásárok hangulatát idéző fényforrások egyre népszerűbbek – írja blogjában az A1designs. Ha egy nagy, szabadtéri színházi stílusú feliratra van szükség, vagy egy étterem vagy bár belsejében lévő, jól megkülönböztethető feliratra – a vásári fények vagy izzós táblák kiválóak arra, hogy megteremtsék a hangulatot.

Sokféle izzótípus létezik, amelyek felhasználhatók e célra, a különböző színű burkolatokkal ellátott cabochonoktól és a vintage stílusú izzóktól a különböző fehér és néhány színben kapható LED gömböcskékig. A vásári fények néhány előnye, amire nem is gondolna a felhasználó:

Multifunkcionális. Ezek a fények nem csak dekorációnak nagyszerűek. Az izzók segítenek megvilágítani egy teret, ami nagyszerű reklámfelületet biztosít a sötétebb órákban, vagy megfelelő hangulatot teremt az otthoni szobában.

Fenntartható. Mivel a kínálatban szereplő izzók közül sok fényforrásnak alacsony a teljesítménye és 12V vagy 24V feszültségen működik, nem kerül egy vagyonba a működtetésük.

Animálható. A feliratnak nem kell statikusnak lennie, sok izzó tompítható vagy akár villoghat is, lehetővé téve az animáció olyan szintjeit, mint például a kergetőzés.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display