A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Vario Press portfóliójába kerül a Fujifilm Acuity Prime

A brit ügynökségnél fokozódik a termelési sebesség az új Acuity Prime-ba történő beruházást követően. A berkshire-i Slough-ban található Vario Press marketingügynökséget 1970-ben alapították. A nyomdai gyártás terén szerzett ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező cég termékei között különböző grafikák és márkás ajándékcsomagok is szerepelnek. A vállalatnál dolgozó 45 alkalmazott az ofszet és digitálisan nyomtatott termékek széles választékát állítja elő.

A vállalat 2022 júniusában, a kiváló minőségű termékek gyártási sebessége növelésének érdekében egy új Fujifilm Acuity Prime síkágyas nyomtatóba fektetett be. Az új berendezés már most is szerves részét képezi a gyártási portfóliónak. Számos alkalmazás előállítására használják, többek között a következő hordozókra: plexi, correx, műanyag, karton, papír és alumínium.

„Már 12 éve vannak Acuity gépeink, ezzel a beruházással immár három dolgozik egyszerre, és ezen időszak alatt egyetlen problémát sem tudok kiemelni a nyomtatóval kapcsolatban” – mondja David Clarke, a cég ügyvezető igazgatója.

A minőség fenntartása mellett az Acuity Prime a korábbi modellekhez képest három alapvető fontosságú területen kínál fejlődést: gyorsabb, a tintafelhasználás alacsonyabb, a vákuum szakaszokra van osztva, így nagyobb sokoldalúságot tesz lehetővé a termékek gyártása közben.

„A Prime LED-technológiája gazdaságosságot biztosít számunkra, mivel az energia és a fogyóeszközök költségei folyamatosan emelkednek. A Fujifilm pedig egy nagyon professzionális, megbízható és fantasztikusan jó eredményeket felmutató cég, remek technikai háttérrel” – hangsúlyozza David Clarke.

„Büszkék vagyunk az évek során kialakított partnerségünkre a Vario Press vállalatával” – teszi hozzá Andy Kent, a Fujifilm UK divízióvezetője. „Örülünk, hogy az Acuity sorozat ilyen jól szolgálja őket. Az Acuity Prime-mal képesek voltunk az együttműködésünket a következő szintre emelni, ezáltal segítettünk a Vario-nak javítani a gyártási sebességen, miközben megmaradt a megszokott magas minőség. Alig várjuk, hogy lássuk, mit hoz a jövő.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display