A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A tervezőgrafika rocksztárja a SignExpón

Vasvári Péter neve összeforrt a tervezőgrafikával. A Magyar logók című könyve elsöprő sikert aratott a szakmában. A kötet 319 alkotó 680 válogatott munkáját mutatja be. Számos elismeréssel díjazták a művet hazai és nemzetközi berkekben – megtekinthető őszig a Műcsarnok, Közös tér, II. Ipar- és Tervezőművészeti Nemzeti Szalon 2022 keretében.

„A Magyar logók hiánypótló alkotás, de a munkát nem tekintjük befejezettnek, 2022. februári határidővel zárult a Magyar Tervezőgrafika Pályázat, amely hasonló célokat hivatott elérni, mint a korábbi kiadványunk” – magyarázza Vasvári Péter. „A könyv borítója már önmagában sikert ért el, ugyanis arany díjat nyert a 12th International Creative Media Award új logók kategóriájában a németországi nemzetközi versenyen.”

A május 24-26-án tartandó SignExpo kiállítás második napján, május 25-én (11:00 órától 15:00 óráig) magazinunk standján (S01) a Magyar logók című könyvét dedikálja Vasvári Péter, és szakmai kérdésekre is válaszolni fog.

„A tervezőgrafikusok és a nyomdaipar között hidat kell építeni, amire tökéletes alkalom a SignExpo. A különböző technológiák, illetve anyagok megismerése elősegíti az esztétikus munka létrejöttét. Az egyes grafikai elemekből érdemes a maximumot kihozni, ezáltal válhatnak a tervezők sikeressé, ám ehhez a megfelelő ismeretek elsajátítása elengedhetetlen, érdemes minden szakmai rendezvényen részt venni és bővíteni a perspektívánkat. A minőségi munkát kizárólag folyamatos tanulással járathatjuk csúcsra, hiszen a technológia állandóan változik, amihez nekünk, tervezőknek igazodnunk kell” – zárta gondolatait Vasvári Péter.

Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display