A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A szuperszéles formátum új standardja

FujiFilm Acuity Ultra a Sericoltól

Az Acuity Ultra nyomdagép a szuperszéles print szegmensben a sebesség és minőség korábban elérhetetlen szintjeit valósítja meg. E verhetetlen kombináció óriási versenyelőnyt jelent a prémium kategóriás, luxus bel­téri dekorációs grafikai piacon, ahol elvárás a fotóminőség minél jobb megközelítése. A gép emellett biztosítja felhasználóinak a gyártás rugalmasságát mind a szuperszéles kültéri nyomatok, mind az egy gép által több különféle, kiemelkedő minőségű nyomat előállítása terén.

ACUITY ULTRA – KIEMELKEDŐ GYÁRTÁSI MINŐSÉG 3,2 ÉS 5 M SZÉLESSÉGBEN, KIVÁLÓ MEGTÉRÜLÉSI MUTATÓVAL

Az Acuity Ultra felhasználói azt a kiváló minőséget, ter­melékenységet és megbízhatóságot kapják, amelyek az Acuity termékcsalád már jól ismert tulajdonságai – mindezt most masszív, ipari léptékben, akár 5 mé­ter szélességgel. A 3,5 picoliteres, cseppméretű ipari nyomtatófejek, illetve az egyedileg kifejlesztett, nagy denzitású Uvijet GS UV festékek folyamatosan biztosít­ják a kiváló nyomtatási minőséget.

TEGYE LE NÉVJEGYÉT A PRÉMIUM KATEGÓRIÁS BELTÉRI DISPLAY PIACON!

Az Acuity Ultra nem csupán olyan kültéri nyomdai ter­mékek gyártására ideális, mint az óriásplakátok és a signage anyagok, de tökéletes kiemelkedő minőségű beltéri displayek készítésére is, amelyek esetében el­várás, hogy tűpontosak és vibrálóak legyenek. A piac­vezető vízbázisú inkjet rendszerekkel versenyképes nyomatminőséget produkáló Acuity Ultra megnyitja felhasználói számára a luxus kategóriás nyomdai ter­mékek piacát.

MEGFELELŐ KOMBINÁCIÓ A NYERESÉGESSÉGHEZ

A minőség, a sebesség és a működési költségek op­timális aránya révén az Acuity Ultra a kül- és belté­ri nyomdai termékek óriási választékát kínálja, jobb minőségben, nagyobb gyártási sebességgel. Emelje vállalkozását egy szinttel magasabbra az ipari inkjet technológiában világszinten piacvezető gyártó szuper­széles nyomdagépével.

IPARI MINŐSÉGŰ FELÉPÍTÉS

A robusztus váz és a lineáris meghajtású, vibrációtól mentes nyomtató fejkocsi, amelyet megbízható alap­anyagbetöltő rendszer támogat, együttesen biztosítják a pontos cseppelhelyezést, az elsőtől az utolsó festék­cseppig. SOKOLDALÚSÁG – MASSZÍV GYÁRTÁSI MÉRETEKKEL

Óriási nyomtatási szélességével, 2 vagy 3 tekercses nyomtatási lehetőséggel, a nyomathordozók széles választékával az Acuity Ultra biztosítja a lehetőséget kiállítási grafikák, POS displayek, nagy értékű művé­szi grafikák, backlit displayek, kültéri displayek, kültéri signage anyagok és rengeteg további alkalmazás nye­reséges gyártására.

TELJES FELSZERELTSÉG A TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSÉRE

Az Acuity Ultra olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a rugalmas és termelékeny nyom­tatást: különleges vízhűtéses vákuumasztal a vékony, hőérzékeny nyomathordozók nyomtatásához; háttér­világítás, amellyel a backlit nyomtatás gyártás közben ellenőrizhető; automata fúvókavezérlő, amely bizto­sítja az állandó nyomatminőséget.

ÚJ, MAGAS DENZITÁSÚ UVIJET GS UV FESTÉKEK

A nagy denzitású festékek vibráló színeket és széles színskálát garantálnak. A kiváló inter-coat fedőréte­gek erős backlit színeket és nyomatokat biztosítanak. A nyomatokon a festék nem repedezik, a tinta össze­tételének köszönhetően. Az antisztatizáló egység csök­kenti a festékködképződést.

KÉT TÍPUS:

Acuity Ultra 3200 series

Maximum termelékenység: 265 m2/óra

Maximum médiaszélesség: 3,4 m

Acuity Ultra 5000 series

Maximum termelékenység: 400 m2/óra

Maximum médiaszélesség: 5,13 m

 

További információért keresse kollégánkat:

Sericol Hungary
1097 Budapest, Hungary, Ecseri út 14-16.

Tel: +36(1) 323 0281
E-mail: office@sericol.hu
sericol.hu

- Hirdetés -

Sign&Display