A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A „Roland DG Connect” új funkciókat biztosít a fejlett ügyfélkommunikációhoz és a kreativitáshoz

A Roland DG, a nagy formátumú tintasugaras nyomtatók és nyomtató/vágógépek vezető gyártója bejelentette a Roland DG Connect 1.1 verziójának megjelenését, amely új funkciókat tartalmaz a nyomtató működési állapot megjelenítésnek és egy szélesebb termékválasztékból adódó nyereségesség növeléséhez. 

Az év folyamán már korábban bemutatott Roland DG Connect kifejlesztésének célja az ügyfelek elégedettségének és sikerének növelése volt egy kényelmesebb és stabilabb üzemi környezet, hatékonyabb munkafolyamat, megnövelt üzletfejlesztés és jövedelmezőség biztosításával, és hogy a különböző képességekkel, célokkal és igényekkel rendelkező emberek együttműködhessenek és megoszthassák ötleteiket.

Ezzel a frissítéssel megjelenik egy új nyomtatófigyelő funkció, amellyel az ügyfelek valós időben figyelhetik meg több nyomtató üzemi állapotát. Ez lehetővé teszi a nyomtatók hatékonyabb működtetését és elősegíti a termelékenység növelését a nyomtatási műveletekben. A rendszer része egy „üzleti üzenőfal” is, amellyel a felhasználók egyszerű nyereség- és költségszámításokat végezhetnek a termék egységárának és a festék és a hordozóanyagok árainak megadásával. A rendszer a megfelelő eladási árak kiszámításával és a költségtudatosság növelésével támogatja a nagyobb nyereség elérését.

A szoftver most az ügyfelek még szélesebb köre számára érhető el, az eszköz most kompatibilis a VersaUV LEC2-330/640 UV-LED nyomtató/vágógépekkel és az LEC2 S sorozat síkágyas/szalagos nyomtatóival.

“A Roland DG Connect egy értékes, ingyenes szolgáltatás, amely remekül bővíti a ügyfeleink kreatív lehetőségeit azzal, hogy összekapcsolja őket emberek és erőforrások széles körével az interneten keresztül”, mondta Johan Struyfs, a Roland DG EMEA szolgáltatási igazgatója.

“Ügyfeleink szerint nyomtatóik üzemi állapotának egyszerű megfigyelése lehetővé tette, hogy megfelelő karbantartást biztosítsanak a stabil termelési tevékenységhez és a nagyobb hatékonyság és nyereség eléréséhez. Folytatni fogjuk az új funkciók, szolgáltatások és támogatott nyomtatók bővítését egy még lenyűgözőbb kreatív ökoszisztéma kialakítása érdekében ügyfeleink körében, világszerte.”

A Roland DG Connect elérhető az összes TrueVIS modellhez, mint VG2-640/540, SG2-640/540/300, VF2-640, VG-640/540, SG-540/300,  valamint a VersaUV modellekhez, mint LEC2-640/330 és a LEC2-S sorozathoz. A legújabb firmware-re történő frissítés szükséges. A jövőben a támogatott termékek köre bővülni fog.

További információért keresse fel a rolanddg.eu  webhelyet vagy forduljon hivatalos Roland DG forgalmazójához. 

- Hirdetés -

Sign&Display