A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Roland DG bővíti opcionális lehetőségeit a VersaUV LEC2 sorozathoz

A Roland DG bővítette tekercses VersaUV LEC2 nyomtató-vágó  és síkágyas VersaUV LEC2 S nyomatató sorozatát  új narancs és piros festéklehetőségekkel és a kifejezetten az LEC2-640 készülékhez tervezett opcionális hosszabbítóasztal nagyobb változatával.

Új! EUV5 narancs és piros festékek

A VersaUV LEC2 termékcsalád 2021. januári megjelenése óta rendkívül népszerűnek bizonyult a grafikai és a csomagolás prototípusok szakemberei körében. Most az eredeti CMYK, fehér, lakk és nyomtatható alapozó készletet izgalmas narancs és piros EUV5 festékekkel kiegészítve tovább bővülnek ezeknek a sokoldalú eszközöknek a lehetőségei.

Egy narancs és piros színt is tartalmazó festékkonfiguráció választása azok számára ideális, akik olyan márkákkal dolgoznak, amelyek számára a színhű nyomtatás a legfontosabb szempont. Az új festékkészlet tökéletes megoldás olyan nyomdai szolgáltatók számára is, akik vibráló és ütős nyomatokat akarnak készíteni grafikáik népszerűsítéséhez – akár hátulról megvilágított, vászon és dekorációs alkalmazások esetén is.

A nyomtatási lehetőségek legszélesebb választékához alkalmas EUV5 festék, amely GREENGUARD GOLD tanúsítvánnyal rendelkezik, kiváló minőségű nyomatokat biztosít minden sebességen, és könnyen igazodik az anyagok és hordozók szinte korlátlan választékához is.

- Hirdetés -

Paul Willems, a Roland DG EMEA részlegének üzletfejlesztési és termékmenedzsment igazgatója szerint:

„Örömünkre szolgál, hogy ezzel a két új vibráló színnel egészíthetjük ki EUV5 termékcsaládunkat, ami kibővített színterjedelmet biztosít ügyfeleink számára. A festékek segítségével az új VersaUV LEC2-ügyfelek a munkalehetőségek még nagyobb választékával foglalkozhatnak, és kiváló minőségű applikációkat állíthatnak elő.”

Új! ET-64 hajtogatható karton készletek adagolásához

Az ET-30 hosszabbítóasztal sikerére alapozva, amely nagy stabilitást biztosít merevebb anyagok, pl. kartonok adagolásához csomagolási mintadarabok készítéséhez, a Roland DG bejelentette az új ET-64 tartozék megjelenését. Az LEC2-640 nyomtató/vágógéppel kompatibilis eszköz a hajtogatható kartonos alkalmazások* teljes választékához használható akár B1 méretig, valódi papírkészletek alkalmazásával.

Willems úr még hozzáteszi: „A megoldásaink minőségét világszerte elismerik, ahogy páratlan szerviz- és támogatási szolgáltatásunkat is, folytatjuk sokoldalú megoldásaink továbbfejlesztését, hogy megfeleljünk a grafikai szolgáltatók folyamatosan változó elvárásainak.”

További információért keresse fel a rolanddg.eu webhelyet vagy forduljon hivatalos Roland DG forgalmazójához.

- Hirdetés -

Sign&Display