A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Roland DG bővíti opcionális lehetőségeit a VersaUV LEC2 sorozathoz

A Roland DG bővítette tekercses VersaUV LEC2 nyomtató-vágó  és síkágyas VersaUV LEC2 S nyomatató sorozatát  új narancs és piros festéklehetőségekkel és a kifejezetten az LEC2-640 készülékhez tervezett opcionális hosszabbítóasztal nagyobb változatával.

Új! EUV5 narancs és piros festékek

A VersaUV LEC2 termékcsalád 2021. januári megjelenése óta rendkívül népszerűnek bizonyult a grafikai és a csomagolás prototípusok szakemberei körében. Most az eredeti CMYK, fehér, lakk és nyomtatható alapozó készletet izgalmas narancs és piros EUV5 festékekkel kiegészítve tovább bővülnek ezeknek a sokoldalú eszközöknek a lehetőségei.

Egy narancs és piros színt is tartalmazó festékkonfiguráció választása azok számára ideális, akik olyan márkákkal dolgoznak, amelyek számára a színhű nyomtatás a legfontosabb szempont. Az új festékkészlet tökéletes megoldás olyan nyomdai szolgáltatók számára is, akik vibráló és ütős nyomatokat akarnak készíteni grafikáik népszerűsítéséhez – akár hátulról megvilágított, vászon és dekorációs alkalmazások esetén is.

A nyomtatási lehetőségek legszélesebb választékához alkalmas EUV5 festék, amely GREENGUARD GOLD tanúsítvánnyal rendelkezik, kiváló minőségű nyomatokat biztosít minden sebességen, és könnyen igazodik az anyagok és hordozók szinte korlátlan választékához is.

Paul Willems, a Roland DG EMEA részlegének üzletfejlesztési és termékmenedzsment igazgatója szerint:

„Örömünkre szolgál, hogy ezzel a két új vibráló színnel egészíthetjük ki EUV5 termékcsaládunkat, ami kibővített színterjedelmet biztosít ügyfeleink számára. A festékek segítségével az új VersaUV LEC2-ügyfelek a munkalehetőségek még nagyobb választékával foglalkozhatnak, és kiváló minőségű applikációkat állíthatnak elő.”

Új! ET-64 hajtogatható karton készletek adagolásához

Az ET-30 hosszabbítóasztal sikerére alapozva, amely nagy stabilitást biztosít merevebb anyagok, pl. kartonok adagolásához csomagolási mintadarabok készítéséhez, a Roland DG bejelentette az új ET-64 tartozék megjelenését. Az LEC2-640 nyomtató/vágógéppel kompatibilis eszköz a hajtogatható kartonos alkalmazások* teljes választékához használható akár B1 méretig, valódi papírkészletek alkalmazásával.

Willems úr még hozzáteszi: „A megoldásaink minőségét világszerte elismerik, ahogy páratlan szerviz- és támogatási szolgáltatásunkat is, folytatjuk sokoldalú megoldásaink továbbfejlesztését, hogy megfeleljünk a grafikai szolgáltatók folyamatosan változó elvárásainak.”

További információért keresse fel a rolanddg.eu webhelyet vagy forduljon hivatalos Roland DG forgalmazójához.

- Hirdetés -

Sign&Display