A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Ricoh bemutatja a digitális textilnyomtatás következő evolúciós állomását és inspiráló tartalommal készül a nyomdaipari szolgáltatóknak az „Innovate” online rendezvényen

A Ricoh az október 25-29. között megrendezésre kerülő virtuális Innovate rendezvényen mutatja be a digitális textilnyomtatás fejlődésének következő lépéseit és jövőbeli innovációit. A Ricoh által szponzorált virtuális, 24 órás, ötnapos rendezvényre látogatók megismerkedhetnek a Ricoh digitális textilnyomtató rendszerek bővülő portfóliójával, amelyek lehetővé teszik a nyomdaipari cégek számára, hogy bővítsék kínálatukat és növeljék bevételeiket. A Ricoh standján számos termékbemutatót tartanak az innovatív technológiáról, és oktató, inspiráló videók könyvtárát, valamint kreatív alkalmazások sokaságát teszik elérhetővé. Egyéni találkozókat is lehet foglalni, míg az élő chat lehetővé teszi a kérdések gyors megválaszolását.

A bemutató fénypontjai közé tartozik az Ri 1000 Direct to Garment (DTG) nyomtató, amely az új Print Mode White (fehér nyomtatási mód) révén mostantól filmtranszfer nyomtatási képességekkel is rendelkezik. Az utólagosan is támogatott funkció kiegészíti a hagyományos DTG-nyomtatáshoz elsőként használt Print Mode White tintát. Az evolúciós technológia egy gyors és egyszerű folyamat, amely gyorsan és megfizethető áron készít rendkívül kreatív termékeket. Az előre nyomtatott minták felhasználásával a fóliázott képek hőtranszfer technológiával kerülnek az előkezelt ruhadarabokra. A minták előre legyárthatók és tárolhatók Ready-to-Go transzferfóliaként a pamut, műszálas és sok más anyagon történő gyors felhasználás érdekében.

 A filmtranszfer nyomtatás előnyei közé tartozik a DTG nyomtatásra alkalmatlan anyagokkal való munka, mint például a víztaszító felületek, például a bőr és a nejlon. Ideális szintetikus sportmezeken és munkaruházaton való használatra, mivel nagy igénybevétel és mosási ciklusok mellett is kiváló minőséget biztosít.

A Ricoh DTG termékcsaládjába tartozó többi eszköz minőségét és sokoldalúságát is bemutatják a rendezvényen. Ezek közé tartozik a kompakt Ri 100, amely egyszerűvé teszi az egyedi pólók vagy vászontáskák nyomtatását. Az Ri 2000 is bemutatásra kerül, bemutatva, hogy a nyomtató képes kompromisszumok nélküli nagy teljesítményt, innovatív funkciókat és páratlan értéket nyújtani.

A Ricoh az eseményt arra is felhasználja, hogy bemutassa új DTG tintáit. Ezek mostantól megfelelnek a Global Organic Textile Standard 6.0 (GOTS) szabványnak, és megfelelnek az organikus textíliákra vonatkozó, világszerte elismert követelményeknek, ami kibővíti a piaci alkalmazási lehetőségeket.

A résztvevők megtudhatják, hogy a rendszerek hogyan támogatják a textilipari közösség kulcsfontosságú kérdéseit, többek között:

  • Igény szerinti nyomtatás a just in time szállítás érdekében, hogy kevesebb raktározást és kevesebb hulladékot biztosítson.
  • A ruházati termékek gyártásának áthelyezése a kibocsátás csökkentése érdekében
  • Digitális kisszériás gyártás, mint a hagyományos hosszú távú analóg gyártás fenntartható alternatívája

A Ricoh a frankfurti repülőtéren található új textilipari kompetenciaközpontjáról is beszámol. A Ricoh teljes digitális textilgyártási portfóliója mellett a központ bemutatóteret biztosít olyan szoftvermegoldások számára, mint például a ColorGATE RIP, amely 36 másodperces átfutási időt biztosít a személyre szabott ruházati termékekhez.

Axel Stuhlreiter, a Ricoh Europe Graphic Communications csoportjának textilmegoldásokért felelős vezetője: „Örömmel támogatjuk ezt a rendezvényt, amely bemutatja legújabb innovációinkat, amelyek a digitális textilnyomtatás fejlődését segítik elő. Ügyfeleink élvezik a megfizethető és könnyen kezelhető rendszereink által megnyitott piacokat, amelyek következetesen és megismételhetően kiváló minőségű eredményeket hoznak létre. Az eszközök Plug in and play képessége támogatja a gyors és kiváló minőségű, igény szerinti, személyre szabott termékek gyártását, minden méretű üzem számára. Nagyon várjuk ezt az eseményt, hogy megoszthassuk, hogyan inspirálhatja a kreativitást a gyártás során elérhető rugalmasság”

Az Innovate-ra való regisztrációhoz kérjük, látogasson el a https://bit.ly/3DgWx7l weboldalra.

Ricoh Europe

- Hirdetés -

Sign&Display