A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A régi-új ismerős

Ahogy a signmaking más területein úgy a bélyegző piacon is rendkívül sokszínű kínálattal, de már évek óta jól megismert arcokkal és márkákkal találkozhatunk. A TCN Kft. (Barcs László) már régi ismerősünk a lézeres (TCN Laser Lab) és nyomdai (TCN Sign Studio) üzletágak mellett a bélyegzőforgalmazói piacon is. A TCN új üzletága, a TCN STAMP MARKET, a Traxx Printer bélyegzőcsalád magyarországi forgalmazását tűzte zászlajára.

A Traxx Printer márka kínálatában megtalálható min­den olyan fajtájú, típusú és méretű bélyegző, amire ebben az iparágban szükség lehet.

RED TERMÉKCSALÁD

Az ehhez a családhoz tartozó termékek műanyagházas automata önfestékező szövegbélyegzők. A kifejezetten irodai, valamint üzleti felhasználásra fejlesztett bé­lyegzők a mindennapok munkáját könnyíthetik meg. A különleges formatervezésüknek köszönhetően a bélyegzés folyamata ezekkel a bélyegzőkkel rendkívül könnyed. A nagy méretű négyszög alakú lenyomatok­tól a kör alakú lenyomatig mindenféle alakú és formá­jú bélyegző lenyomat készítésére alkalmas bélyegzők megtalálhatók ebben a sorozatban.

ORANGE TERMÉKCSALÁD

Ebben a termékcsaládban önfestékező, műanyaghá­zas dátum és szövegbélyegzők találhatók. A kívánt dátum kényelmesen beállítható rajtuk, így egyszerűen használható irodai, illetve üzleti célra. Az ORANGE ter­mékcsaládot kifejezetten a gyors, kényelmes munká­hoz szabta a gyártó.

SILVER TERMÉKCSALÁD

Az ebbe a családba tartozó termékek automata ön­festékező szövegbélyegzők, amelyek fém kialakításuk­nak köszönhetően ideálisak nagyobb igénybevételű munkákra is, mint például intézményekben és hiva­talokban. A robusztusabb kivitelezés tartóssá teszi a terméket, a használatával pedig gyorsan, valamint ké­nyelmesen végezhetők a napi feladatok. A SILVER ter­mékcsalád legfőbb jellemzői a könnyű kezelhetőség és az időtálló konstrukció.

FUCHSIA TERMÉKCSALÁD

A FUCHSIA termékcsaládhoz önfestékező műanyag­házas zsebbélyegzők tartoznak. A konstrukciójuknál a legfőbb szempont, hogy kényelmesen elférjenek kis helyen is, valamint gyorsan használatba lehessen ven­ni őket. Az ide sorolt termékek közt a lenyomat for­mavilága szintén sok féle lehet, korlátlan lehetőséget biztosítva a bélyegző lenyomat tervezőjének.

A TCN Stamp Market raktárában ezek a bélyegzők már mind megtalálhatók, munkatársaik várják a bélyegző­készítők megkereséseit, hogy igényeiket magas szín­vonalon és kedvező árakkal kiszolgálhassák. (A TCN Stamp Market kiállítóként is megtalálható a SignEXPO 2022 S32-es standján.)

tcnstampmarket.hu

- Hirdetés -

Sign&Display