A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A nyomtatás foRRadalma most R-el kezdődik

A HP nem kínál kevesebbet, mint a digitális szélesformátumú nyomtatás forradalmát a HP Latex R1000 és R2000 hibrid nyom- tatóival, amelyek egyazon nyomtatási minőségre képesek táblás és tekercses anyagokon egyaránt.

A vadonatúj, forradalmi megoldásokat tartalmazó HP Latex R sorozat hibrid nyomtatóival bármilyen rugalmas vagy merev alapanyagra készíthetünk nyomatokat, csodálatos színekkel. És mindezt szagmentesen! Új nyomtatható alapanyagok és új lehetőségek kínálnak számunkra alkalmat arra, hogy kiemelkedjünk verseny- társaink közül. A sárgára fakuló fehér színek immár a múlt problémái, az ipari áttörésnek számító HP Latex fehér festékének köszönhetően. Az új HP Latex R-sorozat nyomtatóival átalakíthatja vállalkozását, miközben hozzáadott értéket kínál új megoldásaival, mint a fényes fehér nyomat olyan új felületeken, mint a fa és akril alapanyagok. Itt az ideje, hogy úgy nyomtasson fehéret, ahogy ezidáig sohasem.

HP Latex R1000 sorozat – 1,64 m nyomatszélességgel

  • Növelje termékkínálatát a fehér nyomtatással – határok nélkül
  • Legyen sokoldalúbb – egyetlen termelőeszközzel, nagy gyártási mennyiségekhez
  • Kezelje a termelési csúcsokat házon belül, és teljesítse a rövid határidőket
  • Csökkentse a selejt termelést és kontrollálja költségeit egyszerű nyomtatással

HP Latex R2000 sorozat – 2,5 m nyomatszélességgel

  • Valósítson meg fenntartható gyár- tást kiváló minőségben
  • Növelje termelékenységét nagyobb táblák folyamatos betöltésével
  • Emelkedjen ki a tömegből a legcsil­logóbb, nagy opacitású fehér nyo­matokkal
  • Csökkentse működési költségeit az 5 literes HP Latex festékkazettákkal

Lássuk, miként nyilatkoznak azok a cégek, akik már használják a HP Latex R sorozat nyomtatók egyikét:

„Az eddigi technológiákhoz képest a festéktapadás kiváló, a színgamutot megnövelték, a nyomatminőség pe­dig egyszerűen lenyűgöző. A HP La­tex R2000 lehetővé teszi számunkra, hogy tovább feszegessük határain­kat a megrendelőink szolgálatában.” – mondta egy ausztrál sign gyártó cég vezetője.

- Hirdetés -

Egy francia cég egy iskola belső tere­it, osztálytermeit formálta át táblás és tekercses anyagok használatával, egy kiemelkedő tanulási élmény el­érése érdekében a diákok számára. A cég vezetője így nyilatkozott: „Az R2000 nyomógép nagy előnye, hogy a HP Latex festékekkel képesek va­gyunk táblás és tekercses anyagok nyomtatására – mindezt egyazon festék szettel.”

Egy Massachusetts államban mű­ködő csomagolás gyártó cég olyan hibrid nyomtatót keresett, amely megfelelően képes kombinálni a mi­nőséget, a sebességet a megfelelő árral. Egyszerre két darab HP Latex R2000 Plus nyomtatót vásároltak, amelyek segítségével képesek vol­tak kapacitásuk és értékesítési lehe­tőségeik növelésére, illetve megren­deléseik rövidebb határidőkön belül történő teljesítésére. A cég üzlet­fejlesztési igazgatója ezzel kapcso­latban így nyilatkozott: „A HP Latex R2000 jelentősen fejlesztette eddigi képességeinket, és olyan minőséget biztosíthatunk általa megrendelőink számára, amit ténylegesen akarnak.”

Az új HP Latex R2000 nyomtatót térségünkben kizárólag a Fortuna Digitalnál próbálhatja ki!

A HP Latex nyomdagépekről kérjen további információt, vagy személyes demót a Fortuna Digitaltól!

FORTUNA DIGITAL Kft.

Almakerék utca 6., 1044 Budapest

Angyal Tamás – ügyvezető
Tel.: +36 70 324 4958

Ámon Diána – backoffice, sales
Tel.: +36 30 289 6256

Laczkó Gábor – szerviz
Tel.:+36 70 630 0281

E-mail: infohu@fortuna-digital.com

- Hirdetés -

Sign&Display