A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Mewa MI-t használó applikációkba invesztál

A textilszolgáltatásokat kínáló Mewa vállalatcsoport a jövőben jelentős szerepet szán a mesterséges intelligenciára támaszkodó folyamat-optimalizációnak és minőségellenőrzésnek. Ennek érdekében a cégcsoport nemrégiben megvásárolta a román Esenca Digital Workwear S.R.L. startup többségi részesedését. A vállalkozás arra szakosodott, hogy olyan mesterséges intelligenciával támogatott applikációt fejlesszen ki, amely képes méretet venni a megfelelő ruhadarabok kiválasztásához.

„Az a célunk, hogy a mesterséges intelligenciát segítségül hívva még egyszerűbbé és felhasználóbarátabbá tegyük ügyfélközpontú folyamatainkat és szolgáltatásainkat” – húzta alá Bernhard Niklewitz, a Mewa igazgatóságának elnöke. „Az Esenca olyan partnerünk ezen az úton, amely az MI és a textilágazat területén egyaránt kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik. Emiatt vásároltunk üzletrészt a cégben.”

Az Esencában szerzett többségi részesedéssel a textilszolgáltató vállalat bővíti portfólióját, és a digitális ügyfélszolgáltatások területén hosszú távon megbízható partnerre tesz szert. Az MI-re épülő technológia lehetővé teszi a Mewa és ügyfelei, valamint egyéb partnerei számára, hogy kényelmes, applikáció-vezérelt méretvételi eljárással segítse a megfelelő darabok kiválasztását a munka-, üzleti és védőruházatok, illetve a munkavédelmi cikkek területén. A helyszíni, személyes méretvételi procedúra a jövőben ennek következtében lényegesen rugalmasabban és hatékonyabban lesz lebonyolítható.

Néhány másodperc alatt kiválasztható a megfelelő méret

A digitális eljárást okostelefonnal vagy egy offline üzemmódban működő készülékkel is el lehet végezni. Meg kell adni néhány személyes méretadatot, a személy nemét, és szükség van telefonnal szemből és oldalról készített egészalakos fotókra. A mesterséges intelligencia támogatásával a képek alapján a rendszer kiszámolja a pontos testméreteket, amelyhez párosítják a Mewa mérettáblázatainak megfelelő értékeket. Magukat a fotókat nem kell tárolni, ezek csupán az egyes méretvételi pontok beazonosításához szükségesek. A szabványosított méretvételi eljárás több mint száz méretvételi ponttal dolgozik, és fél centiméternyi tűréspontossággal határozza meg az egyes értékeket. Mindössze harminc másodperc kell ahhoz, hogy a felhasználó megkapja az ajánlott méreteket minden egyes ruházati kollekcióhoz.

Az Esenca által kifejlesztett szkennelési technológiát 2024-től kezdve fokozatosan integrálják az ügyfélrendszerekbe.

További információk:

mewa.hu
mewa.hu/newsroom/minden-video
facebook.com/MEWADienstleistung
instagram.com/mewa_textilservice
linkedin.com/company/mewa-textil-management

- Hirdetés -

Sign&Display