A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A lézervágás teljes spektruma

Bizton állítható, hogy a Signdepot Kft. hazánk egyik legnagyobb dinamikával fejlődő sign and display gyártóeszközöket forgalmazó cége. Portfóliójuk kialakítása során mindig figyelnek a piac összes szegmensének adódó igényeire és ezeket az elvárásokat szolgálják ki olyan gépekkel, amelyek aztán megadják a fejlődés lehetőségét felhasználóik számára.

A fenti kijelentések fényében fontos és érdekes lépés, hogy legutóbbi fejlesztéseiknek köszönhetően, a kínálatukban elérhető lézervágó készülékekkel immár lefedik e terület teljes spektrumát a lézer jelölőktől gravírozókon át egészen az ipari célú felhasználásig. Egy ilyen portfólió esetében pedig az átláthatóság kritikus fontossággal bír, ezért alakították ki bemutatótermüket a cég központi épületében.

Nézzük is át részletesen portfóliójukat:

A HSG márka készülékeiből több gép is elérhető a portfólióban. Ebből kiemelhető a HSG HS-B1325 síkágyas lézervágó, amely egy kiváló ár/érték arányú lézergép a HSG kínálatában. Legfontosabb tulajdonságait kiemelve: 130x250cm-es hasznos munkafelület, RECI gyártmányú 130W-os S6 lézercső, 1100kg-os extra-stabil acél szerkezet, precíz 0.1 mm pontos gravírozás és vágás funkciók. A gép alkalmas táblás anyagok feldolgozására maximálisan 50 mm vastagságig, illetve gravírozásra egyaránt.
A HSG B1325M 290W multifunkciós fém-nemfém lézervágógép egy univerzális CO2 lézervágó asztal fém és egyéb anyagok vágására, amely szinte mindent vág a rozsdamentes acéltól az akril plexin át a rétegelt lemezekig.
HSG G3015E-F60 Az F60-as típusú forgatóegységgel kiegészítve a G3015E-F60 egy „hibrid” berendezés mely a sík lemez mellett 6000 mm-ig cső/zártszelvény vágásra is alkalmas. A forgatóegység és a szoftver teljes szabadságot kínál a vágáshoz, a megfelelő forgatás mellett a négyzetes profil éleiben is precízen vághatunk 3D szoftver nélkül 3 tengellyel. Az asztalváltóval közel duplájára növelhető a termelékenység amennyiben kisebb méretű komplex munkadarabokat kell vágni. A G3015E berendezés ipari üzemi körülményekre lett tervezve. Mind sebességben, mind megbízhatóságban csúcsminőséget képvisel. A G széria általános jellemzője a minőségi import fő darabok, mint a Wittenstein meghajtás, SANYO szervo motorok, valamint OMRON, Rexroth, Schneider alkatrészek. A fiber lézerforrás két piacvezető márka közül választható a felhasznált fém fajtáktól függően: IPG vagy Nlight.

- Hirdetés -

Galvofejes 2D és 3D lézer jelölő gépek

A Signdepot több területen indította el saját, SD márkanév alatt termékek forgalmazását, ilyen saját márkás termékük már elérhető a Galvofejes 2D és 3D lézer jelölés területén is.
A Galvofejes lézerjelölés technológia nagy sebességű termékjelölés megoldást biztosít az ipar számos területén. A fiber lézerforrással szerelt jelölőgépek fémek és műanyagok jelölésére, míg CO2 lézerrel szerelt típusok papír, textil, fa, plexi és egyéb szerves anyagok jelölésére alkalmasak. A 3 tengelyes galvo fej lehetőséget biztosít ezred pontossággal történő jelölésre íves, egyenetlen felületre is és mindezt nagy sebességgel. A gépek fő darabjainak minőségét kiváló márkák biztosítják: Cambridge Technology galvofej, JPT vagy IPG fiber lézerforrások, Rofin vagy Synrad CO2 lézerforrások.

SD-LASER Compact 3D: Galvofejes lézerjelölő szilárdtest fiber lézerforrással ipari jelöléshez.

A Compact 3D egy munkavédelmi szempontból biztonságos, ipari minőségű, megbízható lézerjelölő berendezés. A hagyományos 2D galvo lézerjelölőkhöz képest a Compact 3D kiszélesíti a gravírozható/jelölhető lehetőségek számát. Míg a 2D lézerjelölők fix fókuszpontban csak sík felületre képesek jelölni, addig a Compact 3D a 3 tengelyes galvofejnek és a +- 20 mm-es tartományban működő dinamikus fókusznak köszönhetően íves felületre is képes jelölni. A felirat nem torzul, a szín nem változik. A 3D szoftver (alapfelszereltségben) alkalmas ív, gömb, kúp, lépcsőzetes és más különféle egyenetlen felület lézeres jelölésére. A jelölésen túl a Compact 3D lézergép e funkciónak köszönhetően domború gravírozásra is képes.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display