A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A legnagyobbak viselete

Az Avery Dennison idén augusztusban jelentette be: négy éves szerződést kötött a LaLiga-ban, azaz a spanyol első osztályban játszó futball óriással, az FC Barcelona-val. A megállapodás eredményeként az Avery termékei világszerte futball rajongók milliói számára lesznek láthatók.

A négy évre szóló megállapodás keretében az Avery Dennison lett az FC Barcelona futball klub globális beszállítója, a csapat személyre szabott mezeinek név és szám feliratai területén, így világszerte minden hivatalos gyártót és beszállítót az Avery lát el a mezek perszonalizálásához szükséges anyagokkal.

Az egyéni igények alapján személyre szabott pólónyomtatás elképesztően népszerű a futball világában, hiszen ezáltal minden rajongónak lehetősége nyílik, hogy olyan mezt gyártasson, amelynek hátán kedvenc játékosának neve és száma látható.
A Barcelona nem csak a futballban ér el óriási sikereket, de mára globálisan az egyik legismertebb márkanévvé nőtte ki magát. A világ szinten harmadik leggazdagabbnak sorolt csapat a 2016-17es idényben rekord mértékű, mintegy 648,3 millió Eurós bevételt ért el. A klub méltán híres arról, hogy a legnagyobb sztárokat igazolják, rekord összegért, viszont e sztárok nevei révén óriási mennyiségű hivatalos csapatmezt, és személyre szabott terméket adnak el világszerte. Elég csak megemlítenünk az argentin szupersztár, Lionel Messi nevét, akinek a nevével ellátott mezek a világ legtöbbet keresett ruhadarabjai. Nikita Jayasuriya, az Avery Dennison globális csapatsport üzletág vezetője a megállapodással kapcsolatban elmondta: „Cégünk nagyon büszke erre az új megállapodásra és arra, hogy a világ legjobb futball klubjaival működhetünk együtt. Érezzük mennyire fontos, és mennyi lehetőséget rejt számunkra ez a megállapodás. A következő négy év folyamán több tízmilliós mennyiségben szeretnénk név és szám feliratokat eladni. Büszkék vagyunk arra, hogy bármikor, amikor a Barcelona mérkőzést játszik, a termékeinket világszerte emberek tízmilliói látják.”
A Barcelona-val kötött megállapodás tovább gyarapítja azon spanyol futball klubok számát, amelyekkel az Avery Dennison már évek óta együtt dolgozik, továbbá az angol Premier Leagueben szereplő csapatok 90%-ának mezein szintén az ő felirataik láthatók. Nikita Jayasuriya elmondta, cégük készen áll arra, hogy további klubokkal lépjen partnerségre. „Számos további izgalmas megállapodás megkötésének kapujában állunk újabb futball klubokkal, amelyekről hamarosan tájékoztatjuk a nagy nyilvánosságot.”
A Barcelona-val kötött megállapodás egyben tanúbizonysága az Avery fenntarthatóság iránti még nagyobb mértékű elkötelezettségének, hiszen termékeik a korábbinál 47%-al kevesebb poliészter hulladékot termelnek. Az FC Barcelona képviseletében Rubén Benseny, a klub merchandising igazgatója elmondta: „Nagy bizakodással tekintünk az Avery Dennisonnal kötött globális együttműködésünk elé, mert meg vagyunk győződve róla, hogy remekül fogják segíteni globális növekedési tervünket, illetve segítségükkel olyan új termékeket gyárthatunk, amelyek által újabb vásárlókhoz kerülünk közel.”

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display