A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A legmodernebb nyomdászati technológiák egy helyen

A Fortuna Digital magyarországi leányvállalata új székhelyre költözött Budapesten, az Ócsai út 1-3. szám alá. A helyiségben megtalálhatók nyomdagépkínálatuk legmodernebb berendezései, a raktárukat feltöltötték mi­nőségi alapanyagokkal, a dekorációkat pedig a saját gépeikkel és anyagaikkal gyártották.

Magyarországon először a Fortuna Digital bemutató­termében látható a HP Latex R2000 hibrid nyomtató. A csúcstechnológiás berendezés elképesztő végered­ményt produkál – a színek és a médiák valósággal életre kelnek általa. Tulajdonképpen bármilyen me­rev anyagra képes magas minőségű nyomatot készí­teni, bel- és kültéri megjelenések esetében is kiváló kvalitást produkál. A gyártó kifejezetten büszke a fe­hér szín használatára, ugyanis a fejlesztéseknek kö­szönhetően rendkívül tartós és szép megjelenést biz­tosít. A HP Latex R2000 nyomtató egy igazi intelligens ipari berendezés, melynek köszönhetően növekszik a termelékenység. A Fortuna Digital az új telephelyén megnégyszerezte a raktárkapacitását, amely immár teljes egészében az ügyfelek rendelkezésére áll.

„A világjárvány alatt megtapasztalhatták a gyártók, hogy az alapanyaghiány mekkora kiesést jelenthet” – magyarázza Angyal Tamás, a Fortuna Digital Kft. ügyvezető igazgatója.

„Telephelyünkön éppen ezért rendkívül bő kínálat­tal és mennyiséggel szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Ilyen háttérrel nincs olyan kihívás, amit ne tudnánk teljesíteni.”

A vállalat bemutatótermében a jövőben számos de­móval készül ügyfelei számára.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display