A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Konica Minolta megvalósítja a hibrid nyomtatást az AccurioLabel címkenyomtatókkal

A Konica Minolta bejelentette, az AccurioLabel címkenyomtatókhoz opcionálisan választható Flexo nyomtatóegységet, mely lehetővé teszi a fehér és más színek inline előnyomását. Először alig több, mint egy éve a Labelexpo kiállításon mutatták be a  Flexo egységet. Ez az utólagosan is feszerelhető opció lehetővé teszi a címkegyártóknak, hogy fejlesszék a digitális megoldásaikat.

A Konica Minolta a dán gyártópartnerével, a Grafisk Maskinfabrik A/S (GM) nevű céggel együtt fejlesztette ki az AccurioLabel 190-hez és tavaly  szeptemberben megjelent AccurioLabel 230 címkenyomtatóra utólag is felszerelhető Flexo nyomtatóegységet.

A sikeres próbákat követően most már kereskedelmi forgalomban is kapható az új Flexo egység, ami az olyan címkegyártó cégeket célozza, akik egy teljeskörű hibrid megoldást keresnek a csúcskategóriás digitális rendszerek bővítésére.

Az AccurioLabel Flexo nyomtatóegység hagyományos flexo tintákkal dolgozik. A már szintén kapható szenzoros felülnyomó egységgel kombinálva lehetővé teszi fehér és más színek inline felülnyomását, ami új ajtókat nyit egy szélesebb körű piac eléréséhez és új nyomdatermékek használatához, mint például az átlátszó alapanyagokra történő nyomtatás.

- Hirdetés -

Sign&Display