A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Kodak együttműködése a Pigment.inc BV Europe-pal

Az Eastman Kodak bejelentette: partnerségre lép a Pigment.inc B.V Europe-pal a Kodak KODACOLOR RDTG textilfesték-sorozat forgalmazására.

A KODACOLOR RDTG sorozat festékeit kifejezetten pamut és poliészter anyagok nyomtatásához fejlesztették ki. A festékek egyaránt alkalmasak elkészült ruházati termékek, illetve tekercses alapanyagok nyomtatására. Ezt a vízbázisú festékcsaládot kifejezetten olyan digitális nyomtatókhoz fejlesztették ki, amelyek piezoelektromos nyomtatófejjel vannak felszerelve, és magas fúvókaintenzitással működnek, amihez közepes vagy magas viszkozitású festékekre van szükség. Bár alapvetően nagy gyártási volumenekhez fejlesztették ki, a festékek alkalmasak minőségi mintaanyagok gyártására is.

Steve Richardson a Pigment.inc BV Europe részéről elmondta: „Nagy örömmel jelentjük be a Kodak céggel kötött forgalmazói együttműködésünket, mert hiszünk abban, hogy a KODACOLOR RDTG festékek kiemelkedő színvonalú nyomtatást biztosítanak ügyfeleinknek.”

 A Kodak már az 1990-es évek óta gyárt minden tintasugaras nyomdai rendszerhez digitális festékeket, amellyel bizonyítja folyamatos elkötelezettségét a tintasugaras nyomdai iparág iránt. A cég nagy múltra tekint vissza az innováció és a legfontosabb technológiákban való kitűnő teljesítmény terén, amelyek szükségesek a textilfestékek gyártásához is.

A ruházati termékek, kiegészítők, lakberendezési dekorációs anyagok, soft signe-ok egyedi dekorálása folyamatosan növekszik, ami komoly üzleti lehetőséget jelent a Kodak számára a DTG és a széles formátumú nyomdaipar terén.

A KODACOLOR tintákat az Egyesült Államokban, Rochesterben gyártják.

Forrás: kodak.com

- Hirdetés -

Sign&Display