A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Guandong az mm21 kollekció megjelenésével előre hozza a jövőt

Innovatív termékek és szolgáltatások az új, interaktív katalógusban, először 5 nyelven

A Guandong megelőzi a korát és a jövőbe tekint az új MM21 katalógus legelső, digitális interaktív verziójának bemutatásával, amely 5 különböző nyelven érhető el: olaszul, angolul, franciául, németül és spanyolul.

Egy olyan újdonság, amellyel a Guandong “Különlegességek Szakértőinek” az a célja, hogy Európa minden részén még közelebb kerüljenek ügyfeleikhez.

Minőség, jövőkép, fenntarthatóság és együttműködés: ezek azok az értékek, amelyek minden nap táplálnak minket és amelyeket szerettünk volna továbbvinni az új katalógusba” 

magyarázza Daniele Faoro, a Guandong vezetője. Nemcsak a termékek és megoldások folyamatosan bűvülő skálája jellemzi a Guandong kínálatát, hanem a szolgáltatások terén rengeteg újdonság, amelyek mind az ügyfeleknek szentelt figyelmet, mind pedig a cég jelentős innovatív törekvéseit tanúsítják.

G5 Factory – exkluzív, igényre szabott szolgáltatás, amely lehetővé teszi a Guandong bármely termékének testreszabását. A G5 Factory ajánlata elsősorban a személyre szabás, stancolás,   matricázás, kivágás és összeállítás – természetesen szigorúan minden a “Made in Italy” jegyében.

A G5 Factory mellett a Guandong Pénzügyi megoldásokkal megy elébe az ügyfelek részéről felmerülő gazdasági igényeknek. Többek között az úgynevezett Trust Card bevezetésével, amely tulajdonképpen egy 500, 1000, vagy 2000 euró értékű prepaid kártya, és amellyel az ügyfelek címlettől és fizetési módtól függően különböző előnyökhez juthatnak, mint például kedvezmények és közvetlen ingyenes szállítás.

A jövő egy lehetőség: néhányan azt látják, ami van, mi pedig azt, ami lesz” mondja Nicola Landoni, a Guandong területi vezetője, bemutatva az MM21 Collection néhány termékét.

Rendkívül innovatív hordozók és anyagok a vizuális kommunikáció, belsőépítészet és in-store eszközök – mindezeket kínálja a Mr Magnus széles választéka. Különleges ötletek tárháza, amely a mágnestől a ferritig, a Légelvezető® poliészter rétegen át az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagból készülő, kényes padlókhoz való, csúszásmentes textilekig. Mindez egy egyedülálló lehetőséggel ötvözve: 12 különböző nyomtatási technológiával, amelyhez hozzáadódik a rendkívül egyszerű használat és alkalmazás. “Nem véletlen, hogy Mr Magnus már valóságos brandként ismert, mintegy cég a cégben, amely példátlan üzleti lehetőségeket kínál az új piacok fejlődése révén – mondja Damiano Merlo, a Guandong Smart AD & Industry Divízió igazgatója.

 

A Guandong katalógusának új szereplője az újdonságnak számító NANO-TACar, a digitális technológiával nyomtatható, nanotechnológia segítségével megvalósított, tapadókoronggal ellátott poliészter, melyet az autóipar és járműdekoráció számára fejlesztette a cég K+F részlege. Rendkívül könnyen felhelyezhető és eltávolítható, a NANO-TACar biztosítja a tökéletes tartást egészen 130 km/h sebességig fémlemez, alumínium, gyanta és apoláris műanyag felületeken. Mosható és áthelyezhető, nem hagy nyomot, nem károsítja a karosszériát, újrahasznosítható, feldolgozható műanyagként és városi szilárd hulladékként is.

Újdonság a vizuális kommunikáció nagy klasszikusának számító Backlit film terén, melyet a Guandong most új, A3+ méretű ívekben ajánl. Ideális háttérvilágítás alkalmazása esetén, a retail szektor számára, valamint a kétoldalú nyomtatás esetén két poliészter réteg használatával a csomagolás, a garden és cimkézés világában. Minden hordozó nyomtatható bármilyen technológiájú (lézer/tintasugaras) nyomtatóval, garantáltan élénk és ragyogó színekben. A REvita és VinylJet termékek olyan zöld megoldások a Különlegességek Szakértőitől, amelyekkel az öko-fenntarthatóság témájára figyelmes brandek igényeit is kielégítik.


Pinkommunication
Press contatcs:
Cristina Cortellezzi
Laura Premoli
info@pinkommunication.it

Customer contacts:
Guandong Italia Srl
SS 415 Paullese Km 10
20090 Caleppio di Settala (MI)
Phone +39 02 89785988
info@guandong.euwww.guandong.eu

- Hirdetés -

Sign&Display