A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A függöny hamarosan felgördül

Nem kell már sokáig várniuk az érdeklődőknek: a swissQprint első tekercses nyomtatóját ugyanis megtekinthetik majd a FESPA kiállításon Münchenben. A cég A5 csarnokban található H30 standján az új nyomtató mellett rengeteg alkalmazási példával és a svájci gyártó harmadik generációs síkágyas nyomtatóival is megismerkedhetnek!

Karibu – ez a swissQprint család új, egyenlőre titokzatos tagjának neve, amely a márka első tekercses nyomtatója. (A név jól illeszkedik elődeihez, hiszen ők antilop fajták voltak, míg az új gép neve a rénszarvast takarja.) A Karibu egyébként a gyártó 20 éves tervezési tapasztalatát összesíti, így a piaci résztvevők bizton számíthatnak arra, hogy az új gép is egy svájci precíziós termelő eszköz lesz.

A Karibu élő bemutatóin megismerkedhetünk néhány egyedi funkciójával, mint például a tekercs kezelő rendszerrel, amely nagyban meggyorsítja, megkönnyíti és biztonságossá teszi az anyagbetöltés folyamatát. Azzal a funkcióval, amelynek használatával a gépkezelő azonnal és folyamatosan ellenőrizheti a backlit nyomatok minőségét. Bemutatják továbbá a finoman szegmentálható, forradalmi vákuum rendszert és az új, intuitív output szoftvert is. Végül, de nem utolsó sorban bemutatják a kifejezetten a swissQprint tekercses nyomtatójához készült festék csomagot is.

Íme egy rövid áttekintés a Karibu egyedi megoldásairól:

Könnyű anyagkezelés
A Karibu kazettás rendszernek köszönhetően a tekercsek néhány perc alatt betölthetők és nyomtatásra készek. Hatékony, megbízható és precíz megoldás.

A backlit anyagok azonnali ellenőrizhetősége
Az operátor folyamatosan a nyomtatással egyidőben tudja ellenőrizni azok minőségét a beépített világításnak köszönhetően. Optimális termelés, minimum veszteséggel.

Finoman beállítható vákuum
A vákuum funkció nyomás kontrollált és finoman szegmentálható. Minden egyes szegmens egy ujj érintésével aktiválható, így nem szükséges semmilyen különleges erőfeszítés, illetve nincs szükség maszkolásra sem.

Ártalmatlan és szinte szagmentes festék
A Karibu festék bármely tekercses nyomtatáshoz alkalmas, még olyan nyomatokhoz is, amelyeket iskolákba vagy egészségügyi intézményekbe helyeznek ki. A festék Greenguard Gold minősítésű.

Síkágyas termékcsalád 
swissQprint FESPA standján természetesen bemutatják a márka síkágyas nyomógépeit is. A Nyala 3S nyomtató élő demonstrációk keretében mutatja be, miként kombinálja a minőségi nyomtatást a termelékenységgel. A Nyala S3 egyike a swissQprint öt különféle, harmadik generációs síkágyas nyomtatóinak, amelyek legfőbb ismérvei a precizitás, tartósság és sokoldalúság.

- Hirdetés -

Sign&Display