A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Fortuna Digital üzleti sikerének titka: kiemelkedő technológia és alapos szakértelem

Fennállása óta először rendezett a Fortuna Digital nyílt napot Magyarországon. De könnyen lehet, hogy mostantól rendszeressé válnak az ilyen események. A rendezvény ugyanis beváltotta a reményeket, hiszen a kiállított gépeket kiemelt figyelem övezte a szakmai érdeklődők részéről.

Ezúttal a HP Latex 630W nyomtató-, a Summa S3 D160 vágó- és az FD-LAM160 laminálógépeket mu­tatták be. Lehetőség volt a termékeket részletesen megvizsgálni, akár munka közben is, emellett pedig lehetőség volt kérdéseket feltenni a Fortuna Digital technikusainak a működésről.

LAMINÁLÁS EGYSZERŰEN

A FD-Lam160 laminálógép a Fortuna Digital saját ter­méke. A gép bár manuálisan működik, de rendelkezik egy digitális kezelőfelülettel is, ezen meg lehet adni a médium paramétereit, amivel dolgozni szeretnének a vállalkozások, és el van látva automatikus biztonsági eszközökkel, amelyek garantálják a gép használójának biztonságát. „Az FD-Lam160 legnagyobb előnye, hogy tekercsből tekercsbe képes laminálni” – mondta Deák Gábriel, a Fortuna Digital szerviztechnikusa. „Ettől lesz olyan egyszerűen kezelhető a gép, hiszen a betöltött tekercs a laminálás után a hordozó hengerre kerül, ahol a gép kezelője kényelmesen hozzáférhet. Bár a berendezés teljesen manuális, pneumatikus karok és pedálok segítségével egyetlen ember is képes kezelni. A gépen beállítható, hogy milyen sebességgel, milyen hőmérsékleten menjen a munka, ezzel téve még prak­tikusabbá az FD-Lam160 működését.”

VÁGOD?!

A Summa S3 D160 vágógép remekelt a nyílt napon. A berendezésnek a hatékonyságát emelik ki a szak­emberek. Ez pedig egyrészt a gép szoftverének is köszönhető, amely lehetővé teszi a munkafolyamatok egyszerű és rugalmas kezelését. „A Summa S3 D160 egy kompakt és megbízható gép” – hangsúlyozza a szervizes szakember. „Kiváló választás azoknak, akik maximális rugalmasságot szeretnének. A gép felszerelhető a legfejlettebb tech­nológiákkal és funkciókkal, például tangens modullal, amitől a motorizált vágófej komplex feladatok gyors ellátására lesz képes.”

SZTÁRVENDÉG A PORONDON

A HP Latex 630W nyomtató volt a nyílt nap sztárven­dége. A HP új, 4. generációs nyomtatóját alig fél éve mutatták be – kategóriájában az egyik legmodernebb a piacon. Az új modell a fehérnyomtatás területén remekel, így példátlan minőségű képek előállítására alkalmas. Emellett a HP Latex 630W fenntarthatósági szempontokból is kiváló választás.

„A HP Latex 630W fémalkatrészei kivételével teljesen újrahasznosított anyagokból készült” – mondta Deák Gábriel. „Emellett a gép működése maga is abszolút környezetbarát: hatékony és takarékos. Lényeges különbség továbbá a Latex 630 és a hason­ló gépek között, hogy ebbe a nyomtatóba a tekercset elölről lehet betölteni. Ez egyfelől sokkal kényelme­sebb a gép kezelőjének, másrészről pedig lényegesen csökkenti a gép helyigényét – így praktikusan a fal mellett is elhelyezhető.”

A nyílt nap kiváló alkalom volt arra, hogy jobban meg­ismerjük a Fortuna Digital magyarországi munkáját. A vállalat pedig bemutathatta széles portfólióját a ha­zai piacnak. A cég egyik mottója, „partnerség hosszú távon”, azt jelenti, hogy nemcsak a megfelelő gép ki­választásában segítik az ügyfeleiket, hanem technikai tanácsadással és szervizzel is. A Fortuna Digital nyílt napja nemcsak az üzletről és a technológiáról szólt, hanem a közösségépítésről is.

#Feymann Zoltán

- Hirdetés -

Sign&Display