A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A figyelemfelkeltés négy digitális útja

A digital signage kulcsszerepet játszik a márkák új stratégiáiban, amelyek a megszokottnál nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a közösségi távolságtartásra. A projektorok nagyon hasznos eszközöknek bizonyulnak az új körülmények között: nemcsak minden korábbinál izgalmasabb tartalmakat közvetítenek, de optimalizálják is a rendelkezésre álló teret.

Az Epson ennek szellemében dolgozott ki biztonságos, személyesen is élvezhető élményeket, azoknak az üzleteknek és intézményeknek, amelyek az újranyitás után most igyekeznek visszacsábítani az ügyfeleket. A cég erős, rugalmasan használható digital signage projektorai éles, élethű képeket vetítenek ki, akár kisebb, akár nagyobb felületről legyen szó. A készülékek ráadásul karbantartást és cserét nem igénylő, húszezer üzemórát is elbíró fényforrással vannak felszerelve.

Az Epson négy különböző területre ajánlja őket:

  1. Magával ragadó reptéri élmény

A szinte egy az egyben a földön töltött egy év után a légiforgalom kezd helyreállni, és az utasok új élményekre, jobb információs felületekre vágynak. A bejelentkezés és a biztonsági ellenőrzés után általában egy digitális kijelző előtt tömörülnek össze, hogy leolvassák a további tudnivalókat. Ezeket az információkat sokkal nagyobb felületre, akár a váró teljes falára is kivetíthetnék, biztosítva a közösségi távolságtartást.

  1. Figyelemfelkeltő tantermi szemléltetés

A digitális munkarendről visszatérő gyerekek figyelmét jóval nehezebb lesz lekötni, hiszen akár egy teljes évet töltöttek tantermen kívül. Digital signage telepítésével a tanárok egyszerűen feltölthetik a személyre szabott tartalmakat, amelyekhez inspirációs idézeteket vagy grafikákat is adhatnak, izgalmasabbá téve az anyagot.

  1. Dinamikus kereskedelmi felületek

A visszatérőben lévő vásárlási lázat szeretnék meglovagolni a boltok, így mindent elkövetnek azért, hogy kitűnjenek a tömegből. A projektorok vonzó vetítésekkel csalogathatják a vevőket, közvetlen kommunikációba léphetnek a járókelőkkel, bemutathatják az üzletet az új vásárlóknak, esetleg ajánlhatnak népszerű vagy akciós termékeket.

  1. Biztonságosabb rendezvényhelyszínek

A közönség irányítása sehol sem egyszerű, legyen az fesztivál vagy kiállítás és vásár. A rendelkezésre álló helyszíneket újjá lehet varázsolni a digital signage segítségével: vetíthető a falakra-padlókra útbaigazítás, iránymutatás vagy javaslat a távolságtartásra. Mivel a projektorok nagy, könnyen olvasható képeket kínálnak, számtalan információ kommunikálásához ideálisak: az adott esemény kezdetéig tartó visszaszámlálástól a vészkijárat jelzésééig.

Gábor János, Sign&Display

Forrás és fotók: Sign Builder Illustrated

- Hirdetés -

Sign&Display