A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A fényreklám forradalma: modern megjelenés, átfogó szolgáltatás

Olyan új LED-termékcsaládot mutattak be, amelynek tagjai kiválóak fényreklám megoldásokhoz éttermek, üzletek, szalonok és otthonok megvilágítására. Emellett a hulladék minimálisra csökkentése érdekében méterenként kaphatók. A hírek szerint ez a széria új dimenziót jelent a fényforrások területén.

„Ez a sokoldalú és energiatakarékos termékcsalád elegáns LED-hatást kínál, amely modern eleganciát kölcsönöz bármilyen térnek” – mondta Megan Woodcock, a Firstlite ügyvezető igazgatója. „A vásárlók méterenként vásárolhatják meg az Infinity Neon LED-feliratokat, ami tükrözi a Firstlite elkötelezettségét, hogy költséghatékony és környezettudatos megoldást kínáljon a vállalkozások és a magánlakások tulajdonosainak egyaránt.”

Az Infinity Neon LED-termékcsalád a végfelhasználók számára tervezett plug-and-play kivitelezést tartalmaz, amely megkönnyíti az egyszerű, villanyszerelő nélküli felszerelést. A termékcsalád színes csövek és tekercsek széles választékát is tartalmazza, lehetővé téve a feliratok testre szabását az ügyfelek preferenciáinak megfelelően. Ezenkívül LED-vezérlők és dimmerek is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a végfelhasználók számára, hogy egyetlen táblából különböző hatásokat hozzanak létre.

„A Firstlite az Infinity Neon LED-termékcsalád tartóssága és minősége mögött áll, és 12 hónapos garanciát kínál” – hangsúlyozza Megan Woodcock. „Célunk az, hogy átfogó szállítási csomaggal egyszerűsítsük a panelek telepítésének folyamatát. Minden vásárlás tartalmazza az olyan alapvető összetevőket, mint a kábelek, a plug-and-play meghajtó, a router szerszám, a tekercs és a csövek – mindent, ami a problémamentes telepítéshez szükséges.”

A neon LED-táblák általában akrilból készülnek, és a Firstlight LED testvérvállalatánál, a First Fix Plasticsnál széles termékválaszték található. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek rendelkezésére áll minden szükséges termék, szolgáltatás és támogatás a zökkenőmentes élmény biztosításához.

Az ügyfelek edukálása érdekében a Firstlite rendszeres képzési napokat tervez. Ezek a foglalkozások eligazítják a felhasználókat az Infinity Neon LED-feliratok megfelelő telepítésében és karbantartásában. „A képzési napjaink rendkívül népszerűek, és arra szolgálnak, hogy segítsenek az ügyfeleknek eligazodni a számukra elérhető termékek és megoldások hatalmas választékában” – teszi hozzá a szakember.

„Az Infinity Neon LED-jelzősorozat megtestesíti elkötelezettségünket az iránt, hogy ügyfeleinknek ne csak vizuálisan lenyűgöző LED-megoldást, hanem fenntartható és felhasználóbarát élményt is nyújtsunk. A hulladék csökkentésével, az átfogó szállítási csomagokkal és a hamarosan induló képzésekkel célunk, hogy újraértelmezzük a LED-es feliratozási megoldásokat értékes ügyfeleink számára” – összegzi.

Az Infinity Neon termékcsalád elegáns LED-dizájnjával és vibráló fényével a modern kifinomultságot hozza a legkülönfélébb környezetekbe.

Sign&Display

 

- Hirdetés -

Sign&Display