A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A fehér toneres nyomtatók királya megérkezett!

UNINET IColor 540 digitális fehér toneres transzfernyomtató

A Signdepot bemutatja az UNINET új IColor 540 digitális fehér toneres transzfernyomtatóját. Miért vásárolna 2-3 nyomtatót, ha egyetlen készülékkel megoldható a pólónyomtatás, a színes nyomtatás, a szublimáció és a fehér szín nyomása kreatív médiatermékre, alá- vagy felülnyomással egyaránt?

AZ UNINET

Mielőtt bemutatjuk a Signdepot által forgalmazott legújabb nyomtatót, érdemes néhány mondatban megismerkednünk az UNINET márkával, amely több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a képalkotá­si iparágban. A cég termékeit folyamatosan abban a szellemben fejleszti, hogy vásárlóinak a legkiválóbb értékű gyártóeszközöket és megoldásokat biztosítsa, rugalmas, színes és többcélú nyomtatási eszközök formájában, amelyekkel tartós és megbízható termé­kek gyárthatók.

A technológia által vezérelt cég elkötelezett az olyan környezettudatos, transzformatív technológiák fej­lesztése iránt, amelyek a tradicionális kötelékek le­bontása által új lehetőségeket nyitnak felhasználóik számára.

Az UNINET IColor 200, 700 és 900 típusjelű toneres di­gitális címkenyomtatói minden eddiginél jobban meg­könnyítik a nyitást a digitális technológia felé, legyen szó akár olyan flexo nyomdáról, amely kisebb szériá­kat gyárt, vagy olyan egyedi gyártóról, aki házon belül szeretné megoldani termékei címkézését.

Az UNINET IColor digitális színes + fehér transzferes nyomtatói cmyk + fehér színek nyomtatására alkalma­sak, valódi fekete szín nyomtatásával kombinálva. Így egyedi és alacsony árú digitális megoldást kínálnak a kis és közepes volumenek gyártói számára.

Az UNINET azok számára is tartogat megoldást, akik­nek kizárólag toneres festékszublimációs nyomtatóra van szükségük. Az IColor 350 egy különleges, alacsony árú és sokoldalú nyomtatómegoldás a kis és közepes transzferes nyomtatási igények ellátására, amely al­kalmas ruházati anyagok, kemény felületek és számos egyéb anyag nyomtatására.

 

MIÉRT VÁLASSZA A UNINET ICOLOR 540 NYOMTATÓT?

Az IColor 540 a sokoldalúságot ötvözi az ipari teljesít­ménnyel. A szokásos cmyk tonerek mellett előnye még a fehér toner, a jobb fehér fedettség, a cserélhető fe­hér sorrend, a fluoreszkálós és szublimációs tonerek.

Pólógyártás, reklámtárgyak, tetoválás, matrica, szó­rólap, egyszerű dokumentum nyomtatása mellett – a cserélhető tonereknek köszönhetően – szublimációs technológiára is használható.

Nem kell választania az egyszerű „cmyk” nyomtatók, a fehér toneres „cmyw” transzfer nyomtatók és a szublimációs nyomtatók között – az IColor 540 min­dent tud! Felbontása 1200×1200 dpi, tehát nagyobb, mint a korábbi 600×600 illetve 1200×600 dpi-s ver­senytársaké.

ICOLOR 540 – ÖT FUNKCIÓ EGYETLEN NYOMTATÓBAN

 • HAGYOMÁNYOMOS NYOMTATÁS fekete tonerrel.
 • PÓLÓNYOMTATÁS ÉS TRANSZFER textilekre, tárgyakra fekete vagy fehér tonerrel.
 • EGYLÉPÉSES nyomtatás akár fehér tonerrel is.
 • FLUORESZKÁLÓ nyomatok.
 • SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÁS opcionális tonerekkel.

FEKETE VAGY FEHÉR? LEGYEN INKÁBB MINDKETTŐ! CMY + W + K

A fekete és fehér toner cserélhető, így az igazi fe­kete színeket sem kell mellőznie! Más A4 méretű fehér nyomtatók esetén a fekete tonereket fehér toner helyettesítette, így a fekete színt a c+m+y színekből keverték a készülékek. A UNINET nyom­tatójában a fehér tonert bármikor egyszerűen és gyorsan cserélheti fekete tonerre, így erős mélyfe­kete színeket tud nyomtatni sokféle anyagra.

BRILLIÁNS FEHÉR FEDETTSÉG

A legragyogóbb, legsűrűbb és a legjobb fehérfes­ték-fedettséggel a piacon. A kinyomtatott fehér szín erőteljesebb, jobb fedettséggel rendelkezik az eddigi fehér toneres nyomtatókhoz képest. A fe­hér toner segítségével egyszerűen megoldható a már jól ismert háttér nélküli pólónyomtatás, tárgy­nyomtatás a megfelelő transzferpapírok segítsé­gével, vagy egy kreatív papírra nyomtatott minta.

SZUBLIMÁCIÓ LÉZER/LED NYOMTATÓVAL?

IGEN! Eddig csak Epson illetve Sawgrass nyom­tatókkal lehetett megoldani a szublimációs deko­rálást, de a UNINET segítségével ez már a múlté! Az opcionálisan vásárolható szublimációs szett (dob- és tonerszett ) segítségével nincs szükség más szublimációs rendszer vásárlására. Cserélje ki a dobokat és a tonereket opcionális szublimá­ciós szettre, és máris szublimálhat!

NINCS BESZÁRADÁS!

A lézer és led toneres nyomtatók nagy előnye a tintasugaras nyomtatókkal szemben, hogy nincs beszáradás. Ugyanez igaz a szublimációs tone­rekre is.

NINCS SZUBLIMÁCIÓS PAPÍR!

Nem szükséges speciális szublimációs transzferpapír. Nyomtasson egyszerű fénymásoló papírra a szublimá­ciós tonerekkel, és vasalja fel! Ennyire egyszerű.

SAJÁT SZOFTVER – ICOLOR PRORIP

Az IColor ProRIP szoftverrel fehér szín alá- vagy fölényomását végezhetjük el – egy passban! Ezt a pro­fesszionális szoftvert nagyobb nyomtatási mennyi­ségekhez fejlesztették ki, új kezelőfelülettel. Fájljait közvetlenül kedvenc grafikai programjaiból nyomtat­hatja ki, vagy importálhatja az iColor® ProRIP-be. A szoftver lehetővé teszi, hogy kontrollálja a fehér direkt színcsatornát. Három festékkazetta konfiguráció érhe­tő el: direkt szín felülnyomás, direkt szín alányomás, il­letve háttérszínek és sztenderd CMYK nyomtatás. Nem szükséges különféle grafikai változatok elkészítése a különböző szín-konfigurációkhoz – a szoftver ugyanis megteszi mindezt, ráadásul egyetlen passban! Tegye bármely grafikáját hatásosabbá fehér háttérszínnel!

 

MILYEN LEHETŐSÉGEKET NYÚJT A FEHÉR TONERT HASZNÁLÓ UNINET ICOLOR NYOMTATÓ + ICOLOR PRORIP SZOFTVER HASZNÁLATA?

Pólógyártás – Vágási művelet nélkül lehet háttérmen­tes színes logókat vagy fotóminőségű képeket vasal­ni pólók és egyéb textilek felületére. Az IColor ProRIP szoftver segítségével a grafika könnyen előkészíthető és raszterizálható a pólóra transzferálás előtt. A szoft­ver beállításai tartalmazzák a pólóra vasalható transz­ferpapír beállításait. A direktnyomtatón kívül csak fehér toneres nyomtatókkal lehetséges olyan háttér nélküli grafikák elkészítése pamut textilekre, ahol vi­lágos színeket vagy fehér színt is tartalmaz a nyomat.

Ajándéktárgy transzferálás – Kemény felületű aján­dékok, termékek logózása, feliratozása fehér alányo­mással, mint pl. bögre, fa alapanyagok és egyéb tár­gyak. A UNINET megoldásának köszönhetően nincs szükség a tárgyak nyomtatására specializálódott több millió forintos UV nyomtatóra!

Kreatív papírok, standard papírok, bannerek és át­tetsző fóliák – Dekorációs és szimpla papírok, kreatív papírok és fólia nyomtatása akár fehér színnel!

A standard nyomtatáshoz természetesen a megfelelő tonert a megfelelő helyre kell installálni.

Az IColor ProRIP szoftverben egyszerűen kiválaszthat­juk, hogy alá- vagy felülnyomással szeretnénk használ­ni a fehér színt.

ÖSSZEFOGLALVA: MIÉRT IS VÁLASSZA A UNINET ICOLOR 540 NYOMTATÓT? MELYEK AZ ELŐNYEI?

 • Nagy felbontás: Akár 1200×1200 dpi, szemben a korábbi 600×600 illetve 1200×600 dpi-vel bíró modellekkel.
 • Gyors processzor: Az Intel 1.46 ghz processzor gyorsaságának köszönhetően kiemelkedik a mezőnyből.
 • 2 GB memória: Komplexebb, nagyobb grafikák is könnyedén feldolgozhatók a nagy, 2 GB méretű memóriának köszönhetően.
 • Multifunkcionális lehetőségek: C,M,Y,K + W tonerek.
 • Opcionális tonerek: Szublimációs tonerszett, fluoreszkálós tonerszett.
 • Nincs karbantartás: Nem szükséges a tintasugaras nyomtatóknál alkalmazott karbantartás.
 • IColor ProRIP szoftver: Speciálisan a UNINET IColor nyomtatóhoz fejlesztett Rip szoftver.
 • IColor SmartCUT opcionális szoftver: A nyomtatható méretnél nagyobb grafikák szoftveres megoldása.

signdepot.eu

- Hirdetés -

Sign&Display