A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A drupa-t 2021-ben lerövidítve, április 20-28. között rendezik meg

A nyomtatási technológiák vezető világvására, a drupa 2021-ben a megszokott tizenegy napos időtartamát lerövidíti kilenc napra.
Ez a döntés megfelel a szakmai védnök szövetségek és számos kiállító kívánságának. Így a vásári részvétel hatékonyabbá válik, hiszen a látogatók koncentráltabban tekinthetik meg a drupa-t.
A szakvásár egyúttal az esetlegesen fennmaradó utazási szokásokra és korlátozásokra is reagál.

„Mivel jelenleg abból indulunk ki, hogy a drupá-ra 2021 tavaszán kevesebb tengerentúli látogató érkezhet, ezért észszerűnek tűnik a szakvásár időtartamának lerövidítése tizenegyről kilenc napra. Ezzel növelni tudjuk a vásárlátogatás hatékonyságát. A kilenc napos időtartam egyúttal azt is biztosítja, hogy a kiállítók változatlanul be tudják mutatni működés közben is a gépeket, ami egyedül a drupa ismérve” – indokolta a drupa elnöke, Claus Bolza-Schünemann a döntést.

Az eddig beérkezett foglalások szerint 1500-nál több kiállító mutatkozik be több mint 140.000 négyzetméternyi nettó csarnokterületen, ami néhány koronavírus okozta visszalépés ellenére változatlanul széles körű részvételt vetít előre. Az ágazat ezzel ismételten bizonyítja, hogy megbízik a szakvásár nemzetközi kisugárzásában és hogy igenis szükség van a személyes találkozásra, az új ügyfelek megnyerésére, és természetesen a gépek működés közbeni bemutatására. „Számos kiállítónk saját felelősségének is tekinti, hogy erősítse az ágazatot és hogy személyesen a helyszínen is lökést adjon a fejlődésnek” – mondta a drupa igazgatója, Sabine Geldermann.

A szakvásári megjelenés megszokott magas színvonala és biztonsága érdekében a drupa egy olyan higiéniai és fertőzésvédelmi koncepcióra épít, amelyet folyamatosan módosítanak a legújabb koronavírus elleni védelmi rendeletek és hatósági előírások tükrében. Sabine Geldermann hangsúlyozta: „A drupa 2021 jellege – a világjárvány és az ennek megfelelő higiéniai előírások miatt – kétségtelenül más lesz, de a szakvásár mégis jelentős mértékben járul hozzá ahhoz, hogy újabb lendületet vegyen az üzletmenet.”

A Messe Düsseldorf higiéniai és fertőzésvédelmi koncepciójára vonatkozó további részletekkel a www.drupa.de honlapon szolgálunk.

A drupa 2021 szakvásárhoz kapcsolódó sajtófényképeket az alábbi hivatkozáson biztosítjuk: http://medianet.messe-duesseldorf.de/press/drupa.

További felvilágosítás:

A drupa 2021 sajtóosztálya                                   

Anna Weidemann
tel.: +49 – 211 – 4560 588
e-mail: WeidemannAn@messe-duesseldorf.de

Magyarországi képviselet:

BD-EXPO Kft. Máté Szilvia
Tel.: 1/346-0273
E-mail: office@bdexpo.hu
www.bdexpo.hu/drupa

További felvilágosítás a www.drupa.de honlapon és a közösségi hálózatokon:

Twitter:     http://www.twitter.com/drupa
Facebook:  http://www.facebook.com/drupa.tradefair
LinkedIn:   http://www.linkedin.com/groups/drupa-print-media-messe-4203634/about

- Hirdetés -

Sign&Display