A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Canon bemutatta új Arizona 135 GT síkágyas nyomdagépét

A Canon bejelentette legújabb síkágyas nyomtatóját, Arizona 135 GT néven, amely okos technológiai beruházást, és egyben új piacokra lépés lehetőségét is kínálja sign gyártók, nyomdai szolgáltatók, ofszet és szitanyomó cégek számára.

Amennyiben cége táblás, vagy szélesformátumú anyagok nyomtatásával foglalkozik, vagy új alkalmazásokkal szeretné bővíteni termékportfólióját, az Arizona 135 GT magában hordozza a díjnyertes Arizona sorozat bizonyított előnyeit – mint a kiemelkedő nyomatminőség, meggyőző termelékenység és megbízhatóság, sokoldalúság és kiváló teljes megtérülési költség – mindezt megengedhető beruházási szinten. A Canon németországi, Poing-i gyárában készülő új nyomtató ugyanazon ipari felépítéssel, minőséggel és örökséggel rendelkezik, mint minden további Arizona modell. Az Arizona 135 GT további erősségeit tükrözi, hogy az alapanyagok széles választékára – és nem kizárólag merev – de bővíthető tekercses opciója segítségével rugalmas alapanyagok nyomtatására is képes.

Kiemelkedő termelékenységre, alkalmazási sokoldalúsága és könnyű használhatósága mellett az Arizona 135 GT kivételes nyomatminőség gyártására is képes, mindezt a VariaDot szürkeárnyalatos nyomtatási technológiának köszönhetően, amely fejlett cseppméret kiválasztási technikákat használ a fotórealisztikus képek reprodukálásához. Az akár 125 x 250 cm méretű és 50,8 mm vastag alapanyagok kezelésével, és 34,2 m2 óránkénti maximális nyomtatási sebességével az Arizona 135 GT okos választás lehet akár 2.000 m2 évi nyomtatási mennyiséget gyártó cégek számára.

Egyszerű nyomtatási munkafolyamat

Az Arizona Xpert nyomdai előkészítő szoftveralkalmazás segítségével könnyedén tervezhet és gyárthat olyan nagy értékű alkalmazásokat, mint például a rétegelt nyomatok. A szoftver használatra kész „recepteket” kínál a könnyen elkészíthető alkalmazásokhoz. Az Arizona nyomtatókkal már az első nyomtatásnál sikeres nyomatokat készíthet, így kevesebb hulladékot termel, valamint kevesebbszer fordulnak elő költséges hibák, tehát magasabb az árrés és gyorsabb az átfutási idő.

Magas rendelkezésre állás

Az üzemidő minden nyomtatási művelet során kulcsfontosságú, így az Arizona 135 GT számos szolgáltatási funkcióval rendelkezik. Automatizált karbantartó rendszer a nyomtatófej kéz nélküli karbantartásához és a fúvóka működésének másodpercek alatt történő visszaállításához. A távoli szolgáltatásokon keresztül hozzáférést biztosíthat a hivatalos, tapasztalt szerviztechnikusaink számára, hogy távolról nyújtsanak segítséget.

Az Arizona síkágyas nyomtatási technológiában alkalmazott UV-LED szárítási technológia által számos hosszú élettartamú terméket gyárthat olyan sztenderd vagy porózus felületekre, mint az üveg, alumínium, és további fémek, vászon, fa, MDF, kerámia vagy műanyagok. A hatékony Arizona Classic nagynyomású vákuumrendszer rendkívül megbízható hordozóleszorítást biztosít nyomtatás közben, beleértve az egyenetlen merev hordozók leszorítását is.

A VariaDot nyomtatási technológia nem csupán tűéles képek nyomtatását teszi lehetővé, de általa az Arizona nyomtató 50%-al alacsonyabb festéket fogyaszt egy adott nyomdai feladat elvégzése során a többi síkágyas nyomtatóhoz viszonyítva. A Canon Arizona festékei Greenguard Gold minősítéssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi alkalmazásukat bármely beltéri termék nyomtatásához (iskolákba, kórházakba, és kiskereskedelmi üzletekbe).

Az új Canon Arizona 135 GT nyomtatóról további információt ITT talál!

Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display