A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

A Canon bemutatja az imagePROGRAF TC-20M széles formátumú A1+ kompakt asztali nyomtatót A4-es szkennerrel

A Canon bemutatta az imagePROGRAF TC-20M színes (CMYK), A4-es síkágyas szkennerrel is rendelkező, széles formátumú asztali nyomtatót. A készülék felhasználóbarát kialakítása lehetővé teszi, hogy a kezdő felhasználók is könnyedén, számítógép használata nélkül készíthessenek széles formátumú másolatokat a legkülönfélébb alkalmazásokhoz – például promóciós plakátokat kiskereskedelmi üzletek és éttermek számára, oktatási anyagokat iskolák számára, sőt akár A1+ méretű, személyre szabott csomagolópapírt is. A készülék alkalmas műszaki, építési, tervezési és felmérési rajzok otthoni vagy kisebb irodákban történő elkészítésére is – így az építészeti, mérnöki és építőipari (AEC) piac számára is megfelelő.

 A szokásos hálózati nyomtatási képességek mellett a felhasználók megtekinthetik a JPEG és PDF dokumentumokat, valamint szkennelhetik, másolhatják és nagyíthatják az A4-es méretű eredeti dokumentumaikat, más papírméretekre. A munkák közvetlenül a nyomtató kezelőpanelén keresztül, USB flash meghajtón keresztül is nyomtathatók.

Helytakarékos kialakítás és A1+-tól A4-ig terjedő papírméretek támogatása

Az imagePROGRAF TC-20M helytakarékos kialakítása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a készülék előlapjáról könnyen elvégezzenek minden nyomtatással kapcsolatos műveletet, beleértve a papírbeállítást (tekercs vagy lap) és a betöltést, a tinta utántöltését és a nyomatok összegyűjtését. A nagy kapacitású, 70 ml-es tintatartályoknak köszönhetően ritkábban kell újratölteni a négy színű (CMYK) pigmenttintákat, amelyekkel kiváló minőségű, színes nyomatok készíthetők. Az egyes tartályok betöltőnyílásainak eltérő formája és színe megakadályozza a nem megfelelő színű tintával való újratöltést.

A nyomtató támogatja az A1+ szélességű papírtekercseket, és rendelkezik egy szabványos automatikus lapadagolóval, amely kompatibilis az A3-as és A4-es papírral. A tekercsek és az íves médiák egyszerre tölthetők be, így a felhasználók a kezelőpanelen papírforrás kiválasztásával különböző méreteket másolhatnak és nyomtathatnak egy gépen. A felhasználók egyetlen dokumentumot többször is másolhatnak, akár A1+ méretű[1] tekercsre.

968 mm széles, 525 mm mély és 245 mm magas kompakt méretének és helytakarékos kialakításának köszönhetően az imagePROGRAF TC-20M polcra vagy íróasztalra egyaránt helyezhető, az opcionális „BU-06” kosár pedig a nyomtatott anyagok felfogására használható, így szűk helyen is kiváló választás széles formátumú nyomtatáshoz.

Jennifer Kolloczek, a Canon Europe európai tervezésért, marketingért és innovációért és nyomdagépekért felelős főigazgatója így nyilatkozott: „A széles formátumú nyomatok hagyományosan olyan munkafolyamatok, amelyek elkészítését sok kiskereskedelmi-, oktatási-, és vendéglátóipari vállalkozás házon kívül végezte. Azonban egyre nagyobb szükség van alkalmi nyomtatásokra, és ezek valószínűleg gyorsabban, olcsóbban és kényelmesebben nyomtathatók házon belül. Az imagePROGRAF TC-20M-et az egyszerű használat és a helytakarékosság jegyében tervezték – síkágyas szkennert, USB nyomtatási támogatást, valamint mobilalkalmazáson keresztüli vezeték nélküli nyomtatást is magába foglal. Így nincs szükség számítógépre, és a felhasználók közvetlenül a kezelőpanelen keresztül végezhetik el a nyomtatási és másolási feladatokat.”

 A PosterArtist[2] megkönnyíti a különböző igényeknek megfelelő, jól megtervezett plakátok és szórólapok készítését

A Canon PosterArtist webes alkalmazásával az imagePROGRAF TC-20M felhasználói egyszerűen tervezhetnek plakátokat és szórólapokat, sablonok széles skálájából választhatnak üzleti vagy magánjellegű állományt igényeiknek megfelelően. A nemrégiben bevezetett sablonokon kívül a PosterArtist támogatja a személyre szabott és a változóadat-nyomtatást is.

A fenntarthatóság jegyében tervezve

A Canon imagePROGRAF TC-20M alacsony energiafogyasztású: működés közben kevesebb mint 26 W-ot, készenléti állapotban pedig 2,4 W-ot fogyaszt. Az imagePROGRAF TC-20M az amerikai EPEAT[3] környezetvédelmi értékelési rendszerben „Gold” minősítést is kapott, amely a legmagasabb besorolás a képalkotó berendezések területén.

Kapcsolat:

Canon Hungaria Kft.

Oláh Viktória
Email: viktoria.olah@canon.hu

Eckl Kitti
Email: kitti-veronika.eckl@canon.hu

Honlap:

www.canon.hu
www.canon-europe.com

[1] Használjon 1.010-es vagy magasabb firmware verziót.
[2] Windows és MacOS támogatás. A részletekért, kérjük, keresse fel honlapunkat.
[3] Elektronikus Termékek Környezetvédelmi Értékelési Rendszere. A GEC (The Green Electronics Council), amerikai nonprofit szervezet által létrehozott környezetvédelmi értékelési rendszer, amelynek célja a környezetbarát termékek piacának fejlesztése és előmozdítása.

- Hirdetés -

Sign&Display