A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Sign&Display magazin – TÁJÉKOZTATÁS

Kedves Partnereink!

Tisztában vagyunk vele, hogy a mostani időszak számotokra és vásárlóitok számára is nehéz! Higgyétek el – nekünk is az! Éppen ezért ezúton jelezzük: Mi most is mellettetek állunk!!!

Kérlek olvassátok el részletes tájékoztatónkat:
Ebben az időszakban még nagyobb jelentőséggel bír a pontos és gyors kommunikáció! Lapunk egyik legfontosabb feladatának tartjuk az iparág aktuális, pontos információkkal való ellátását. Ebben a nehéz időszakban a kommunikációnak, a kommunikációs felületeknek kiemelt szerepük van annak érdekében, hogy mindenkihez eljussanak az aktuális információk! Mi rendelkezésetekre állunk abban, hogy felületeinken kommunikáljatok vásárlóitok felé!

Működésünk és szolgáltatásunk folyamatos:
Jelen helyzetben online felületeinkre – www.signanddisplay.hu, Email hírleveleink, www.facebook.com/SignAndDisplayMagazin helyezzük a hangsúlyt.
Ezen felületeink folyamatos frissítésében semmilyen változást nem okoz a jelenlegi helyzet. A felületeinket home office-ból is tudjuk üzemeltetni és új tartalmakkal frissíteni. Minden erőforrás a rendelkezésünkre áll, így örömmel tesszük közzé híreiteket, közleményeiteket, amelyek így azonnal eljutnak teljes olvasói bázisunkhoz. Online felületeink rendelkezésetekre állnak – bármilyen információt szeretnétek közölni vevőitekkel megrendelésről, vásárlásól, szállításról, működésről.

Partner a nehéz helyzetben!
Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a nehéz helyzetet kizárólag összefogással küzdhetjük le.

- Hirdetés -

Ránk számíthattok!
Rövidhíreiteket, közleményeiteket ebben az időszakban ingyenesen jelentetjük meg felületeinken annak érdekében, hogy az iparág minden képviselőjéhez eljussanak és ne jelentsenek nektek plusz terhet!

Nemzetközi hírek:
Nemzetközi partnereinkkel – FESPA, Drupa és egyéb kiállításokkal folyamatosan kapcsolatban vagyunk, és azonnal tájékoztatjuk olvasóinkat a rendezvényekkel kapcsolatos legújabb fejleményekről.

Neked is tudunk segíteni?
Biztosan! Ha nem igazán tudod, mit kommunikálj, de érzed, hogy ebben a helyzetben szükséges volna – keress minket és segítünk megfogalmazni az üzeneted!
Bízunk benne, hogy segítségetekre lehetünk ennek a nehéz időszaknak az átvészelésében, amelyből együttesen megerősödve léphetünk tovább!

Keressetek minket bizalommal, és addig is #vigyázzmagadra #maradjotthon #vigyázzunkegymásra

Üdvözlettel:

A Sign and Display Magazin csapata

- Hirdetés -

Sign&Display