A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Sign&Display magazin – TÁJÉKOZTATÁS

Kedves Partnereink!

Tisztában vagyunk vele, hogy a mostani időszak számotokra és vásárlóitok számára is nehéz! Higgyétek el – nekünk is az! Éppen ezért ezúton jelezzük: Mi most is mellettetek állunk!!!

Kérlek olvassátok el részletes tájékoztatónkat:
Ebben az időszakban még nagyobb jelentőséggel bír a pontos és gyors kommunikáció! Lapunk egyik legfontosabb feladatának tartjuk az iparág aktuális, pontos információkkal való ellátását. Ebben a nehéz időszakban a kommunikációnak, a kommunikációs felületeknek kiemelt szerepük van annak érdekében, hogy mindenkihez eljussanak az aktuális információk! Mi rendelkezésetekre állunk abban, hogy felületeinken kommunikáljatok vásárlóitok felé!

Működésünk és szolgáltatásunk folyamatos:
Jelen helyzetben online felületeinkre – www.signanddisplay.hu, Email hírleveleink, www.facebook.com/SignAndDisplayMagazin helyezzük a hangsúlyt.
Ezen felületeink folyamatos frissítésében semmilyen változást nem okoz a jelenlegi helyzet. A felületeinket home office-ból is tudjuk üzemeltetni és új tartalmakkal frissíteni. Minden erőforrás a rendelkezésünkre áll, így örömmel tesszük közzé híreiteket, közleményeiteket, amelyek így azonnal eljutnak teljes olvasói bázisunkhoz. Online felületeink rendelkezésetekre állnak – bármilyen információt szeretnétek közölni vevőitekkel megrendelésről, vásárlásól, szállításról, működésről.

Partner a nehéz helyzetben!
Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a nehéz helyzetet kizárólag összefogással küzdhetjük le.

Ránk számíthattok!
Rövidhíreiteket, közleményeiteket ebben az időszakban ingyenesen jelentetjük meg felületeinken annak érdekében, hogy az iparág minden képviselőjéhez eljussanak és ne jelentsenek nektek plusz terhet!

Nemzetközi hírek:
Nemzetközi partnereinkkel – FESPA, Drupa és egyéb kiállításokkal folyamatosan kapcsolatban vagyunk, és azonnal tájékoztatjuk olvasóinkat a rendezvényekkel kapcsolatos legújabb fejleményekről.

Neked is tudunk segíteni?
Biztosan! Ha nem igazán tudod, mit kommunikálj, de érzed, hogy ebben a helyzetben szükséges volna – keress minket és segítünk megfogalmazni az üzeneted!
Bízunk benne, hogy segítségetekre lehetünk ennek a nehéz időszaknak az átvészelésében, amelyből együttesen megerősödve léphetünk tovább!

Keressetek minket bizalommal, és addig is #vigyázzmagadra #maradjotthon #vigyázzunkegymásra

Üdvözlettel:

A Sign and Display Magazin csapata

- Hirdetés -

Sign&Display