A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

1100 négyzetméteres digitális forradalom

Az ADI ekkora kihasználatlan felületet borít be LED-kijelzővel a Burnley focicsapat stadionjában. A cég több mint húsz éve fejleszt, telepít és kezel stadionokba való kijelzőket, és a legújabb megbízatása a Lancashire megyei városba szólítja, hogy Anglia egyik legősibb futballcsapatának otthonát öltöztesse modern köntösbe.

A nemrég nyilvánosságra hozott látványtervek szerint grandiózus LED-installációkról van szó: a beléptetőkapuk felett digitális szalagbannerek hirdetik a csapat nagy eredményeit és történelmét, valamint a jelenlegi játékosok mutatóit. Emellett a külső homlokzaton folyamatosan látható lesz a visszaszámlálás a mérkőzés kezdetéig, és megjelenítik a szurkolóknak szánt üzeneteket, valamint a csapat szponzorait is.

A küzdőtér körül ugyancsak több kijelzőszalag fut majd dinamikus reklámokkal, és felépítenek négy grandiózus, minden szögből jól látható, hajlított LED-kivetítőt is, amelyeken a visszajátszásokat, illetve más élő videós tartalmakat lehet sugározni. Az már csak hab a tortán, hogy a kijáratokat jelző táblák digitális monitorrá változnak, további információs és reklámfelületeket teremtve.

Az ADI közlése szerint kb. harminc különböző képernyőegyüttest telepítenek, és a tartalomért is a vállalat produkciós csapata felel, a Live Venue hálózaton keresztül.

Gábor János, Sign&Display

Forrás: SignLink

Fotó és videó: ADI

- Hirdetés -

Sign&Display