Optimalizált munkafolyamat Fujifilm módra

A Fujifilm bemutatta az XMF PressReady-t, egy olyan digitális nyomtatási munkafolyamat-rendszert, amit úgy terveztek, hogy több forrásból származó nyomtatási feladatokat kezeljen, és a megfelelő digitális nyomdagéphez irányítsa azokat – írja a Digital Printer.

Az új szoftver lehetővé teszi a rutinszerű és ismétlődő feladatok automatizálását. Így a munkatársak magasabb hozzáadott értékű feladatokat végezhetnek. A szoftver szorosan integrálódik a Revoria Press PC1120-hez mellékelt RevoriaFlow DFE-be, hogy önműködővé tegye a munkafolyamatot a megrendelés beérkezésétől a nyomtatott termékig azáltal, hogy előre konfigurálja és automatizálja a munkák DFE-n keresztüli áramlását, beállítja a színkezelési paramétereket és más vezérléseket. Az XMF PressReady képes integrálódni számos bevett munkakörnyezetbe, és többféle feladatra optimalizálható. A rendszer integrálódik a Fujifilm bevált XMF munkamenetébe, lehetővé téve a nyomdaipari vállalkozások számára, hogy az ofszet és a digitális termelést is egyetlen integrált folyamatban kezeljék. Így alkalmas azok számára is, akik mindkét nyomtatási technológiát használják.

Az XMF PressReady egy vadonatúj nyomtatási munkafolyamat-rendszer, amelyet arra terveztek, hogy maximalizálja a Fujifilm új digitális print on-demand eszközeinek működési hatékonyságát. A Fujifilm terméke sokoldalúsága miatt optimális választás a legtöbb nyomtatási feladat elvégzésére, amelyet úgy terveztek, hogy a gyártást a kezdettől a végső nyomtatott termékig irányítsa.

Némethi Botond, Sign&Display magazin