Nyomdák támogatása egy szoftverrel, ami által maximalizálható a nyereség

A Kodak piacra dobta Prinergy workflow 10.0 verzióját, amely számos fejlesztést és új funkciót tartalmaz a termelékenység és az alkalmazásbiztonság növelése érdekében – adta hírül a Digital Printer magazin.

Az új verziót a European Graphic Users Association éves rendezvényén jelentette be a vállalat. A szolgáltatást már korábban használó ügyfeleknek, illetve a felhőalapú Kodak Prinergy with Managed Services felhasználóinak költségmentesen elérhető. A Kodak szerint az új Marks JTP (job ticket processor) Pooling és Archive & Retrieve JTP Pooling funkciókkal elkerülhetők a szűk feldolgozási keresztmetszetek és növelhető a sebesség. A Preps SmartMarks elhelyezés javításai nagyobb hatékonyságot és pontosságot eredményeznek, és a Harmony szoftverről a Kodak Colorflow szoftverre történő automatikus átalakítás leegyszerűsíti az átvitelt, és kiküszöböli az emberi hibákat.

Az egyes RBA műveletekhez hozzáadott megjegyzések lehetősége megkönnyítheti a know-how és a fontos információk átadását az alkalmazottak között. A Prinergy 10.0 emellett a MacOS 13, a HTML5, a 64 bites Adobe Acrobat plug-in és a HTTPS használata a Prinergy Business Linkben történik, amely összekapcsolja a munkafolyamatot a harmadik féltől származó MIS-ekkel, s ez tovább növeli a biztonság és a stabilitás szintjét.

Print&Packtech szaklap