„Itt a remek TWIST!”

Ez hallható a Hungária együttes egyik legnagyobb slágerében, a Casino twistben. De miért is tesz jót egy kis mozgás a tartalomfogyasztás vagy munka során? A DURABLE az ergonomikus megoldások fejlesztését tűzte ki célul: olyan eszközöket kínálnak, amelyek megkönnyítik a digitális felhasználók életét.

A TWIST termékcsalád tabletekhez és okoste­lefonokhoz nyújt kiváló minőségű, mozgatha­tó berendezéseket. Rugalmas magasság- és dőlésszög-beállítást tesz lehetővé a flexibilis lengőnyaknak és gömbcsuklóknak köszönhetően. A kínálatban asztali és padlóállványok, valamint ezek kombinált változata található.

A KÉNYELEM AZ ELSŐ

Egyre többen dolgoznak, illetve fogyasztanak valamilyen tartalmat digitális mobileszközükön – tablet és okostelefon –, ami sokszor kényelmet­len testhelyzetben történik. De miért ne lehetne komfortosan végezni ezeket a műveleteket? A DURABLE TWIST tartói ezen problémák orvoslásá­ra születtek. A flexibilis lengőnyakkal és gömb­csuklóval ellátott tablet- és okostelefon-tartók lehetővé teszik, hogy az eszközmagasság úgy legyen beállítva, és forgatva, ahogy a lehető leg­kényelmesebb a felhasználónak. A lengőnyak kü­lönösen tartós, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy a kívánt pozícióban rögzítve marad, ugyan­akkor teljesen mobilis. A TWIST kiváló lehetősé­get teremt, hogy rugalmas és stabil megoldást nyújtson a különböző feladatok elvégzése során. A padlóállvány és az asztali/padlós kombinált modell egyaránt rendelkezik hordozótáskával , könnyen összecsukható, így egyszerű a hordozá­sa és tárolása. Használatával kényelmes irodává alakítható kedvenc kávézó vagy szabadtéri mozi rendezhető be a nyaralás alatt. A mobileszköz rögzítője csúszásmentes párnákkal rendelkezik az erős tartás, a védelem és a rázkódásmentes élmény érdekében. Ha pedig az akkumulátor kezd lemerülni, egyszerűen csatlakoztatható a töltő a rögzítőbe integrált kábelnyíláson keresz­tül. A TWIST tartók minden 4,7” és 13” közötti, legfeljebb 800 gramm súlyú mobiltelefonhoz és tablethez alkalmasak.

2023 szeptemberében a DURABLE háromféle TWIST modellt vezet be: a TWIST TABLE asztali állványt, a TWIST FLOOR padlóállványt és a TWIST COMBI kombinált asztali/padló kiszerelést. A termékek a viszonteladóknál és a durable.hu oldalon megvásárolhatók.

TWIST AZ ASZTALON…

Azok, akik otthonról dolgoznak, tanúsíthatják, hogy nem minden asztal alkalmas a munkavégzésre. Viszont a legtöbb azzá tehető! A TWIST TABLE tartó jelentősen megkönnyíti a munkát, az online híváso­kat vagy az interneten való böngészést tablet vagy okostelefon használatával. A magassága maximum 37 centiméterig állítható, a rugalmas lengőnyak és a 360 fokban elforgatható gömbcsukló lehetővé teszi, hogy a tartó bármilyen asztalon ergonomikusan elhelyezhető legyen. A stabil fém asztali állvány biz­tosítja, hogy a tartó biztonságosan állítható legyen, és ne rongálja meg a felületet.

… A PADLÓN…

Az extra hosszú lengőnyakú TWIST FLOOR padlóáll­vány ugyanolyan rugalmasságot és mobilitást bizto­sít, mint ahogy az asztali tartó esetében tapasztalha­tó. A masszív teleszkópos állvány 1,07 és 1,69 méter közötti magasságra kihúzható, és fixen, ingadozástól mentesen tartja meg az eszközt. Összecsukva az áll­vány 70 centiméter magas, és a mellékelt hordozó­táskában szállítható. Ezáltal a TWIST FLOOR nagyon hasznos kiegészítő lehet akár a nyaralásokon vagy olyan hobbik esetében, mint a filmforgatás, fotózás és filmvetítés.

…VAGY BÁRHOL

Ugyanis minden felületen kiváló stabilitással tartja az eszközöket. Okostelefon és tablet használata esetén is a TWIST COMBI jelenti a megoldást, ha nem szokványos helyen történne a munkavég­zés vagy bármilyen digitális tartalom fogyasztása. Egyszerűen beleilleszthető a mobileszköz a tartóba, majd könnyű mobilizálhatóságának köszönhetően oda helyezhető, ahol éppen szükség van rá. A TWIST COMBI magába foglalja a TABLE és a FLOOR összes pozitív tulajdonságát, beleértve a lengőnyakat és a gömbcsuklót, így az élet számtalan területén hasz­nálható, multifunkcionális kiegészítő.

durable.hu