ISE 2024: az innováció központja az AV és rendszerintegrációs kiállítás

Az elmúlt két évtizedben az ISE kiemelkedő platformként szolgálta a globális szinten vezetőnek számító AV brandeket. Az esemény célja, hogy bemutassák az életünket színessé tévő, forradalmian új megoldásokat. 2024-ben pedig folytatódik ez az út, hiszen újra megrendezik az ISE-t.

A rendezvény ismét magasra teszi a lécet. Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyvezető igazgatója ekképpen nyilatkozott az eseményről: „Kétségkívül az ISE egyfajta innovációs központ, ahol bebizonyítjuk, hogy ez nem csak üres frázis. Több mint 1200 kiállítóval és a valaha volt legnagyobb vásártérrel készülünk. A szakmai látogatóknak pedig számos lehetőség adódik, hogy a forradalmi újdonságokat felfedezzék az ISE 2024 kiállításon és konferencián. Olyan programmal készülünk, amely lehetőséget kínál az innováció teljes körű ismertetésében. Érdemes részt venni ezen a kreatív és lenyűgöző eseményen, ahol megfigyelhetjük, hogy az AV miképpen formálja a mindennapjainkat.”

Határok nélkül

Kiemelkedő sorozatot tudhat maga mögött az ISE, hiszen már két évtizede áll az innováció középpontjában. Az esemény nem ismer határokat. Most újabb érdekességekkel álltak elő a szervezők.

Techzónák

Az ISE 2024-re összegyűjtötte a leginnovatívabb cégeket, amelyek minden érdeklődési kört lefednek az audio tartalomgyártás, digital signage és DooH, világítás- és színpadtechnika, multitechnológia, lakóházak és okosépületek, kommunikáció és oktatástechnológia területén. Az esemény tovább bővült, 2024-ben már betölti a Fira Barcelona Gran Vía 1. és 4. pavilonját is.
Az 1. pavilon válik a világítás- és színpadtechnika új otthonává, míg a 4. helyszínt biztosít a tartalomgyártás szegmens számára, ezáltal más területek megoldásai kibővített egységgel fognak rendelkezni.

Felfedezés

A 2024-ben jelentősen kibővülő Discovery Zone a kongresszusi tér egyik kötelező eleme lesz. Több mint 70 olyan vállalat fog helyet foglalni itt, amely 2022 óta először vesz részt az ISE-n, bemutatva forradalmi újdonságait, biztosítva, hogy olyan új és váratlan megoldásokkal találkozhassanak a szakmai látogatók, amelyek forradalmasíthatják a munkáikat.

A kongresszusi téren található Katalónia pavilonban helyi vállalkozások helyezkednek el, amelyek az AV iparban tevékenykednek. De ez a helyszín az ISE Open Innovation Challenge kezdeményezésnek is otthont ad, amit immár harmadik éve közösen szervez az ACCIÓ (Katalónia Kereskedelmi és Befektetési Ügynökség) és az Enterprise Europe Network. Ez egy hibrid matchmaking szolgáltatás, amely összekapcsolja a technológiai szolgáltatókat katalán vállalatokkal, akik különböző megoldásokat keresnek. Szintén ezen területen fog elhelyezkedni a Barcelonai Városi Tanács, amely helyi kezdő vállalkozásoknak és a katalán audiovizuális klaszternek ad otthont.

Kapcsolat

Az ISE 2024 egyik újdonsága a Plug and Play, a vezető innovációs platform, amely összekapcsolja a startupokat, vállalatokat, kockázatitőke-befektetőket, egyetemeket és ügynökségeket. Itt négynapos programon vehetnek részt az érdeklődők. A Plug and Play Stage reggeli üléseit keynote előadásokkal és panelbeszélgetésekkel nyitják innovációs témákról, míg a délutánok a startupokról szólnak. A vállalkozásoknak lehetőségük nyílik bemutatni megoldásaikat a színpadon a befektetőknek előadott pitchekkel. A Plug & Play Stage lehetőséget nyújt a jövőbe tekintésre.

Tartalom

A kilenc szakmai konferencia során a látogatók tanulhatnak az ipar élenjáró véleményvezéreitől, élvezve a sokféle lenyűgöző demonstrációt, inspiráló panelbeszélgetéseket és műhelymunkákat. Emellett az ISE idei innovatív megközelítése a konferenciák számára nyújtott valós idejű, AI által támogatott fordítási és transzkripciós szolgáltatást is magában foglalja, amit a KUDO biztosít, így a tartalom a lehető legszélesebb közönség számára is elérhetővé válik.

Tekintsd meg a teljes programot ITT!

TechTours. Egész Barcelona az AV-ról szól! Találkozz a leginnovatívabb cégekkel a városban a TechTours segítségével. Ezek a túrák egyedi lehetőséget kínálnak az ISE kiállítóterében bemutatott vezető technológiák megtekintésére.

A TechToursra korlátozottan, előzetes regisztrációval ITT lehet jelentkezni.

ISE